Διεθνή
Οι φίλαθλοι από 1η Δεκεμβρίου και επίσημα μπορούν να κάνουν εγγραφή για την αφορά εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι- 1 εκατομμύριο εισιτήρια κοστίζουν 24 ευρώ

Ένα εκατομμύριο εισιτήρια θα κοστίζουν 24 ευρώ, ενώ περίπου τα μισά εισιτήρια από τα δέκα εκατομμύρια που θα διατεθούν θα κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι φίλαθλοι από 1η Δεκεμβρίου και επίσημα μπορούν να κάνουν εγγραφή για την αφορά εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, με λιγότερο από 600 ημέρες να απομένουν για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, ανοίγει η αρχική διαδικασία.

Το «Παρίσι 2024» ενημέρωσε σχετικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων. «Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, τα εισιτήρια θα πωλούνται αποκλειστικά σε μια ενιαία, κεντρική ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους τους φιλάθλους ταυτόχρονα. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, σχεδόν 10 εκατομμύρια εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με ένα εκατομμύριο από αυτά να κοστίζουν μόλις 24 ευρώ και σχεδόν τα μισά σε τιμή 50 ευρώ ή λιγότερο για το ευρύ κοινό. Το Παρίσι 2024 έχει δεσμευτεί για προσβάσιμους και προσιτούς Αγώνες και αυτές οι τιμές εισιτηρίων είναι διαθέσιμες σε όλα τα 32 αθλήματα στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων που είναι προς πώληση (με εξαίρεση το σερφ που δεν θα υπάρξει πώληση)». Οι τελετές έναρξης και λήξης δεν θα είναι μέρος της πώλησης εισιτηρίων, όπως και οι υψηλής ζήτησης τελικοί αθλημάτων.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι οι φίλαθλοι μπορούν να μπουν στη διεύθυνση «tickets.paris2024.org» και να κάνουν εγγραφή ώστε να έχουν πρόσβαση στην αρχική κλήρωση εισιτηρίων. Εάν κληρωθούν μπορούν μέσα σε 48 ώρες να αγοράσουν τα εισιτήρια με βάση τη διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχουν πακέτα «Make Your Games» με τρεις περιόδους αθλημάτων. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να δει στίβο, χάντμπολ και γυμναστική ή άλλο άθλημα σε μία ημέρα με 72 ευρώ. Μια κλήρωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023, όπου οι φίλαθλοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για μεμονωμένα αθλήματα.

Χρονοδιαγράμματα εισιτηρίων

* Από 1 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι 31 Ιανουαρίου του 2023 (6.μ.μ. τοπική ώρα) μπορούν οι φίλαθλοι να εγγραφούν για την κλήρωση στο tickets.paris2024.org.

* Από 13 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Μαρτίου του 2023 οι φίλαθλοι που κληρώθηκαν θα λάβουν ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους που θα τους ενημερώνει για το αποκλειστικό χρόνο αφοράς τους και θα έχουν χρόνο να προετοιμαστούν.

* Από 15 Φεβρουαρίου ως 15 Μαρτίου του 2023 και μετά οι φίλαθλοι που κληρώθηκαν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πωλήσεις εισιτηρίων και η διάρκεια περιόδου αγοράς θα είναι 48 ώρες.

* Από τις 15 Μαρτίου του 2023 οι εγγραφές ανοίγουν ξανά για την κλήρωση σε πωλήσεις ατομικών εισιτηρίων αθλημάτων.

* Το Μάιο του 2023 ανοίγουν οι πωλήσεις μεμονωμένων εισιτηρίων για όσους έχουν επιλεγεί στην κλήρωση.

* Περισσότερες πληροφορίες για τα ταξιδιωτικά πακέτα και τη φιλοξενία θα δημοσιευτούν το επόμενο διάστημα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία