Γενικά
Ο ΣΕΓΑΣ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου στο Παρίσι, όπου θα προετοιμαστεί η Εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Στο Παρίσι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ για την αναζήτηση προπονητικού κέντρου

Αρχές Δεκεμβρίου θα ταξιδέψουν στο Παρίσι ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μυστακίδης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο ΣΕΓΑΣ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου στο Παρίσι, όπου θα προετοιμαστεί η Εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Ομοσπονδία ξεκίνησε τις εργασίες ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες προετοιμασίας για τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και τους προπονητές της ομάδας.

Στα πλαίσια αυτά ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου, και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Μυστακίδης θα ταξιδέψουν αρχές Δεκεμβρίου στο Παρίσι, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους του Δήμου Αντονί. Η συνάντηση αφορά στην εξασφάλιση προπονητικού κέντρου στην περιοχή, το οποίο απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα από το ολυμπιακό χωριό.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να πραγματοποιηθεί προπονητική συγκέντρωση της εθνικής ομάδας πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπως έγινε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Εν τω μεταξύ έγινε και η αποκάλυψη από τους διοργανωτές των μασκότ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2024. Η ιδέα είναι από τον φρυγικό σκούφο, που συμβολίζει την ελευθερία για τη Γαλλία για αιώνες. «Αυτό που αναζητούσαμε είναι το νόημα. Το νόημα έρχεται πρώτο κάθε φορά που το Παρίσι 2024 σχεδιάζει ή δημιουργεί κάτι. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς γιατί θέλουμε να έχουμε μια μασκότ με κάτι να πούμε», δήλωσε η διευθύντρια μάρκας του Παρισιού 2024, Ζουλί Ματικίν.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία