Την Πέμπτη η Stark Arena ήταν διαθέσιμη και οι αθλητές είχαν την πρώτη γνωριμία με το στάδιο που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Από ελληνικής πλευράς μόνο η Ραφαέλα Σπανουδάκη με τον προπονητή της Κώστα Βογιατζάκη πήγαν στο στάδιο. Έκαναν την πρωινή προπόνηση. Άλλωστε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι από τις πρώτες που αγωνίζεται.

Μαζί και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Οι επικεφαλής των ομάδων ξεναγήθηκαν και είδαν τους χώρους.

«Το στάδιο είναι πολύ ωραίο. Φυσικά στους χώρους που ξεναγηθήκαμε στο εσωτερικό είναι δαιδαλώδες και γεμάτο σκαλωσιές. Ο αγωνιστικός στίβος είναι τρία μέτρα ψηλά. Γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή από τους αθλητές των ταχυτήτων και των εμποδίων», τόνισε ο Χρήστος Μελέτογλου.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Βελιγράδι μίλησε στο Stivostime και για την Εθνική ομάδα. «Θα ήταν σημαντικό σε αυτή τη διοργάνωση οι αθλητές να είναι καλύτεροι των φετινών τους επιδόσεων. Ή τουλάχιστον να βρεθούν κοντά σε αυτές. Αν ξεπεράσουν πάντως τους εαυτούς τους, τότε για μένα η παρουσία της ομάδας θα είναι πετυχημένη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Είναι βασικό στοιχείο η επίδοση και πιστεύω ότι έτσι θα έρθει και η διάκριση», είπε ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος τις περισσότερες φορές σε τέτοιες διοργανώσεις δεν θέλει να κάνει προβλέψεις για μετάλλια.