Κλειστός Στίβος
Μελέτογλου: Μπαίνουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά

Μελέτογλου: Μπαίνουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά

Μελέτογλου: Μπαίνουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. «Ήταν ένα πρωτάθλημα με πολύ καλές επιδόσεις. Είδαμε νέα παιδιά να εμφανίζονται, που τους ξέρουμε βέβαια από τις μικρές κατηγορίες, έκαναν όμως την πραγματική εμφάνιση σήμερα», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου. «Ήταν ένα γεμάτο στάδιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με κόσμο, με χειροκρότημα […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μελέτογλου: Μπαίνουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.

«Ήταν ένα πρωτάθλημα με πολύ καλές επιδόσεις. Είδαμε νέα παιδιά να εμφανίζονται, που τους ξέρουμε βέβαια από τις μικρές κατηγορίες, έκαναν όμως την πραγματική εμφάνιση σήμερα», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου.

«Ήταν ένα γεμάτο στάδιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με κόσμο, με χειροκρότημα και νομίζω ότι μπαίνουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά», ανέφερε στην κάμερα του stivostime και τον Τόλη Λελεκίδη.

«Πάντα έχω συγκρατημένη αισιοδοξία αλλα αισιοδοξία», σημείωσε για το μέλλον.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος