Κλειστός Στίβος
Παναγιωτόπουλος: Κάτι καινούργιο έχει βγει από τα παιδιά του στίβου που ασχολούνται πλέον με το ΔΣ

Παναγιωτόπουλος: Κάτι καινούργιο έχει βγει από τα παιδιά του στίβου που ασχολούνται πλέον με το ΔΣ

Παναγιωτόπουλος: Κάτι καινούργιο έχει βγει από αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τα παιδιά του στίβου που ασχολούνται πλέον με το Διοικητικό Συμβούλιο. Για ένα «εξαιρετικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και από κόσμο και από παλμό» έκανε λόγο στην κάμερα του stivostime.gr ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος. «Κάτι καινούργιο έχει βγει από αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τα […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Παναγιωτόπουλος: Κάτι καινούργιο έχει βγει από αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τα παιδιά του στίβου που ασχολούνται πλέον με το Διοικητικό Συμβούλιο.

Για ένα «εξαιρετικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και από κόσμο και από παλμό» έκανε λόγο στην κάμερα του stivostime.gr ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

«Κάτι καινούργιο έχει βγει από αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τα παιδιά του στίβου που ασχολούνται πλέον με το Διοικητικό Συμβούλιο», είπε.

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα εμπνεύσουν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον στίβο και τους ήδη υπάρχοντες αθλητές να μπορέσουν να του βοηθήσουν να εξελιχθούν», σημείωσε.

«Όσον αφορά τους δικούς μου αθλητές η Αναΐς Καραγιάννη ήταν δεύτερη στα 60 εμπόδια. Μετά από αρκετά χρόνια και προβλήματα κατάφερε και αγωνίστηκε. Έκανε ατομικό ρεκόρ, είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτή και πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είναι πολύ καλύτερη», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος