Κλειστός Στίβος
Την Παρασκευή διεξάγεται η 1η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι. Στο πρόγραμμα έχουμε τέσσερις ελληνικές συμμετοχές.

Βελιγράδι: Μικρά μικρά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού (φωτογραφίες)

Στο Βελιγράδι την Πέμπτη ο καιρός είναι μουντός, η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 8ο Κελσίου. Το βράδυ είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το πρωί της Πέμπτης άνοιξε η Stark Arena, όπου οι αθλητές και αθλήτριες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το στάδιο και να κάνουν προπόνηση.

  • Από την Εθνική ομάδα μόνο η Ραφαέλα Σπανουδάκη βρέθηκε στην Αρένα και έκανε την πρωινή προπόνηση. Μαζί και ο προπονητής της Κώστας Βογιατζάκης. Πάντως είχαν μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να μπουν στο γήπεδο. Ο κύριος λόγος ήταν πως πολλοί αθλητές μαζί ήρθαν για προπόνηση.

Στην Αρένα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης και ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Οι επικεφαλής των ομάδων ξεναγήθηκαν στους χώρους του σταδίου.

  • Η ελληνική αποστολή έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο Crowne Plaza. Την ομάδα βοηθάει η εθελόντρια Θεοδώρα. Πολύ εξυπηρετική και κοντά σε ό,τι έχει χρειαστεί ως τώρα η ομάδα. Μιλάει ελληνικά και έχει ρίζες, καθώς η γιαγιά της είναι από τις Σέρρες. Ζει στο Βελιγράδι και σπουδάζει τη σερβική γλώσσα.

Στο Βελιγράδι έχει κρύο, με έναν μουντό ουρανό. Την Πέμπτη η θερμοκρασία είναι στους 8ο Κελσίου και νεφελώδες καιρός.

  • Το βράδυ είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση της ομάδας σε αίθουσα του ξενοδοχείου που έχει κλείσει ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Θα δοθούν οι αριθμοί των αθλητών και θα δοθούν οι τελευταίες οδηγίες.

 

Μια γενική πάντως οδηγία που υπάρχει από τους διοργανωτές και την World Athletics είναι να μην υπάρχουν αντιδράσεις, μηνύματα και δηλώσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο σκοπός είναι προτεραιότητα στους αγώνες και ουδετερότητα.

  • Όλο και περισσότεροι Έλληνες φίλαθλοι φθάνουν στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Πάντως, χρειάζεται ατομική ευθύνη σε ό,τι αφορά τον κορονοϊό. Είναι πιο χαλαρή η κατάσταση στο Βελιγράδι. Οι περισσότεροι κάτοικοι δεν φορούν μάσκες, ακόμη και σε κλειστούς χώρους. Στα καταστήματα δεν υπάρχει έλεγχος, κυρίως εστιατόρια και καφετέριες.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία