Κλειστός Στίβος
Τέσσερις Έλληνες αγωνίζονται τη Δευτέρα το μίτινγκ στο Βελιγράδι. Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Ραφαέλα Σπανουδάκη και Αλάνα Μπερν.

Στο Βελιγράδι η Ραφαέλα Σπανουδάκη μέχρι το Παγκόσμιο. Μαζί και η Αλάνα Μπερν

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη με την Αλάνα Μπερν θα πάρουν μέρος στα 60μ. στο διεθνές μίτινγκ στο Βελιγράδι στις 7 Μαρτίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο Βελιγράδι βρίσκεται η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Θα παραμείνει για προετοιμασία μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μαζί είναι και η Αλάνα Μπερν.

Οι δύο Ελληνίδες αθλήτριες την Τετάρτη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση. Η κορυφαία μας σπρίντερ αποφάσισε με τον προπονητή της Κώστα Βογιατζάκη και έχοντας πάρει το «πράσινο φως» από την Ομοσπονδία, να προετοιμαστεί στη Σερβία. Στο Βελιγράδι θα κάνει τον τελευταίο κύκλο προπονήσεων, πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Το έχει συνδυάσει και με συμμετοχή της στο μίτινγκ του Βελιγραδίου την προσεχή Δευτέρα 7 Μαρτίου. Στον αγώνα θα τρέξει και η Αλάνα Μπερν. Ο Κώστας Βογιατζάκης θα βρίσκεται την Παρασκευή στο Βελιγράδι. Στις προπονήσεις η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα έχει βοήθεια εκτός από την Αλάνα Μπερν και με την Ελβετίδα σπρίντερ Σαλόμ Κόρα, που προπονείται στη Σερβία.

Η Σπανουδάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ κέρδισε με 7.23 βελτιώνοντας τη φετινή της επίδοση και ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ. Από την άλλη η Μπερν έχει κάνει 7.48 φετινή επίδοση.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία