Βάδην
Αντίστροφα μετράει η Εθνική ομάδα βάδην για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στη Μουσκάτ. Την Τετάρτη αναχώρησε για το Ομάν.

Έτοιμη η Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βάδην

Η Εθνική ομάδα έχει πολλές ελπίδες για διάκριση, κυρίως στα 20χλμ. βάδην γυναικών στο ομαδικό, αλλά και στο ατομικό με τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Αντίστροφα μετράει η Εθνική ομάδα βάδην για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στη Μουσκάτ. Την Τετάρτη αναχώρησε για το Ομάν.

Το πρωί τα μέλη της αποστολής με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου, συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η πτήση είναι προγραμματισμένη στις 12:40 με πρώτο προορισμό τη Ντόχα. Από εκεί με άλλη πτήση θα ταξιδέψουν στη Μουσκάτ.

Μπροστά υπάρχει η μεγάλη πρόκληση της διοργάνωσης που θα γίνει την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Η χώρα μας έχει πολλές ελπίδες για διάκριση. Κυρίως, στα 20χλμ. γυναικών στο ομαδικό, αλλά και σε ατομικό επίπεδο με τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Η έμπειρη βαδίστρια, που στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο είχε καταλάβει την 8η θέση, είναι σε καλή κατάσταση.

Εκτός από την Ντρισμπιώτη, αγωνίζονται η Κυριακή Φιλτισάκου, η Χριστίνα Παπαδοπούλου, η Έφη Κουρκουτσάκη και η Όλγα Φιάσκα. Την ομάδα συνοδεύουν και οι δύο προπονητές Ναπολέων Κεφαλόπουλος και Θανάσης Δεληγιάννης. Ακόμη ο κορυφαίας μας βαδιστής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ αγωνίζεται στα 35χλμ. βάδην, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα. Ο Ανδρέας Παπαστεργίου μετέχει στα 10χλμ. Κ20.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία