Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα αγωνιστεί την Κυριακή στην ημερίδα στο ΣΕΦ στα 60μ. Μετά το Πανελλήνιο θα πάει προετοιμασία και αγώνα στο Βελιγράδι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε ο επόμενος αγώνας της να είναι στις 13 Φεβρουαρίου στην ημερίδα κλειστού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η κορυφαία μας σπρίντερ κουβαλάει την καλή της εμφάνιση στο μίτινγκ στην Οστράβα την περασμένη εβδομάδα. Έτρεξε τα 60μ. σε 7.29 στις σειρές και σε 7.30 στον τελικό.

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να γράψει στους επόμενους αγώνες της καλύτερες επιδόσεις.

«Έχω κάνει ένα πλάνο αγώνων. Προτιμάω αυτή την εποχή να τρέξω στο ΣΕΦ. Αν πάω καλά, έχω πρόσκληση για να πάρω μέρος στο μίτινγκ του Λιεβέν στις 17 του μήνα. Το εξετάζω, αλλά το σίγουρο είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Μετά τον αγώνα, την επόμενη ημέρα, θα αναχωρήσω για το Βελιγράδι. Θα κάνω όλη την προετοιμασία μου στη Σερβία, μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Επίσης, έχω προγραμματίσει να πάρω μέρος στο μίτινγκ στις 7 Μαρτίου στο Βελιγράδι», δήλωσε στο Stivostime η αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα αγωνιστεί στην Stark Arena, το στάδιο που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.