Κλειστός Στίβος
Εντυπωσιακή η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60 μέτρα

Εντυπωσιακή η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60 μέτρα

Εντυπωσιακή η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60 μέτρα με 7.23 που είναι η ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι. Η σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη βελτίωσε το 7.28 που είχε από την ημερίδα του ΣΕΦ. Μάλιστα, πήγε σχετικά χαλαρά στα τελευταία μέτρα. […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εντυπωσιακή η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60 μέτρα με 7.23 που είναι η ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι. Η σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη βελτίωσε το 7.28 που είχε από την ημερίδα του ΣΕΦ. Μάλιστα, πήγε σχετικά χαλαρά στα τελευταία μέτρα. Τώρα η αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι προετοιμασία. Μαζί της θα είναι η Αλάνα Μπερν, που στον τελικό ήταν έκτη με 7.48. Θα παραμείνουν για προπονήσεις και θα τρέξουν και οι δύο στο μίτινγκ στο Βελιγράδι στις 7 Μαρτίου.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι η Ραφαέλα Σπανουδάκη διατήρησε και τον τίτλο της.

Δεύτερη τερμάτισε η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου (εκτός συναγωνισμού) με 7.36. Τρίτη και δεύτερη στο Πρωτάθλημα ήταν η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ) με 7.41 που είναι ατομικό της ρεκόρ. Τέταρτη ήταν η Κύπρια Μαριάννα Πισιάρα με 7.46. Πέμπτη και τρίτη στο Πανελλήνιο ήταν η Μαρία Γάτου (ΠΑΟΚ) με 7.47.

Δείτε την κούρσα του τελικού των 60μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος