Δρόμοι με εμπόδια 100μ.
Η Ιουλία- Άννα Τζεμαλάι θέλει να επανέλθει τη νέα σεζόν, με στόχους ένα ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Ιουλία- Άννα Τζεμαλάι προετοιμάζεται με στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Η Ιουλία- Άννα Τζεμαλάι έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια 14.19 από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ιουλία- Άννα Τζεμαλάι θέλει να επανέλθει τη νέα σεζόν, με στόχους ένα ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η αθλήτρια του Κώστα Κοτσίδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα έχει και τις σπουδές της στη φυσικοθεραπεία. «Είναι δύσκολη σχολή, με πολλά εργαστήρια, αλλά μετά τον τραυματισμό που την άφησε πίσω τη σεζόν που πέρασε, είναι πιο καλά και έχουμε ξεκινήσει με στόχο το ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια και το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Υπολογίζουμε στο 14.05, που είναι εφικτό για την Ιουλία», λέει στο Stivostime ο προπονητής της. Η 21χρονη γυμνάζεται στο γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή δίπλα σε δύο άλλες εμποδίστριες, την Άλκηστις Γεωργίου και την 19χρονη Μαρία Χατζημιχαηλίδου που ήρθε πρόσφατα από τα Γιαννιτσά. Η Τζεμαλάι έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια 14.19 από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα. Στον κλειστό στα 60μ. εμπόδια έχει 8.74 που έκανε φέτος στο ΣΕΦ. «Αν είναι σε καλή κατάσταση θα μπει και κλειστό με σκοπό να βελτιώσει το ατομικό της», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός. Φέτος έτρεξε στον κλειστό και ήταν 6η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά στον ανοιχτό έκανε μόνο μία κούρσα, στις σειρές στα 100μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου ακυρώθηκε.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία