Κλειστός Στίβος
Η Άιλα ντελ Πόντε ετοιμάζεται να κάνει επέμβαση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πόλη.

Κάνει επέμβαση η ντελ Πόντε, αμφίβολη για τον κλειστό

Η Άιλα ντελ Πόντε είχε χάσει φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι λόγω τραυματισμού και αγωνίστηκε στον ανοιχτό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Άιλα ντελ Πόντε ετοιμάζεται να κάνει επέμβαση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον κλειστό και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πόλη.

Η Ελβετίδα σπρίντερ αντιμετωπίζει πάλι προβλήματα υγείας. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω τραυματισμού στο πόδι της.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Ίνσταγκραμ έχει διαγνωστεί με τρία κατάγματα στην κνήμη. «Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: Την επόμενη εβδομάδα, ένα καρφί θα μπει στο οστό μέσω μιας επέμβασης. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αποτρέψουμε ένας πλήρες κάταγμα, να αποφύγουμε την υποτροπή και να επιστρέψουμε στο οστό να επουλωθεί γρηγορότερα». Η 26χρονη είναι αμφίβολο αν θα προλάβει τη σεζόν του κλειστού τη νέα χρονιά. Πέρσι είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν. Φέτος έχασε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι λόγω τραυματισμού. Έχει ατομικό ρεκόρ 7.03, ενώ στα 100μ. έχει 10.90. Φέτος μετείχε στις σειρές στα 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και στα 4×100μ. έφθασε στον τελικό με την Εθνική ομάδα της Ελβετίας και στην 7η θέση. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο έτρεξε μόνο με την σκυτάλη.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία