Κλειστός Στίβος
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρσι στα 60μ., Άιλα ντελ Πόντε θα χάσει το μεγάλο ραντεβού του κλειστού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Τέλος η σεζόν του κλειστού για την Άιλα ντελ Πόντε

Η Άιλα ντελ Πόντε είχε τρέξει σε δύο μίτινγκ σε Οστράβα και Μετς και έχει φετινό ρεκόρ στα 60μ. 7.26.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πέρσι στα 60μ., Άιλα ντελ Πόντε θα χάσει το μεγάλο ραντεβού του κλειστού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Η Ελβετίδα σπρίντερ ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ ότι αφήνει τον κλειστό και θα προετοιμαστεί για τον ανοιχτό. Η 25χρονη δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και προτίμησε να τερματίσει τη σεζόν.

«Θα σας δω στον ανοιχτό. Απλά δεν ήταν αρκετό και το σώμα μου χρειάζεται χρόνο. Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το πω αυτό: Είναι αποκαρδιωτικό. Υπήρχαν τόσο πράγματα που περίμενα να κάνω. Θα παρακολουθώ τους συναθλητές μου να πετούν, άλλους αθλητές να τρέχουν γρήγορα, να πηδούν και να ρίχνουν μακριά και θα αφήσω αυτό να με εμπνεύσει», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ και αποχαιρετώντας έγραψε «See you later alligators».

Η ντελ Πόντε είχε τρέξει στις 3 Φεβρουαρίου στην Οστράβα σε 7.26 που είναι το φετινό της ρεκόρ. Στη συνέχεια στις 12 του μήνα είχε κάνει 7.33 στα 60μ. και 23.68 στα 200μ. στο μίτινγκ του Μετς. Το ατομικό της ρεκόρ στα 60μ. είναι 7.03.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία