Άλματα
Στην Καλαμάτα γίνεται καμπ αλμάτων, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και «έτρεξε» ο συντονιστής Γιώργος Πομάσκι. Είναι και το γκρουπ του Μάκη Πάντου.

«Χτίζει» στην Καλαμάτα το γκρουπ του Μάκη Πάντου

Από το γκρουπ του Μάκη Πάντου είναι οι Νίκος Ξενικάκης, Μαρία Στεφανοπούλου, Βασίλης Μαρτινάκης, Βασιλική Ντούση, Αλέξης Αργυρόπουλος και Στέλλα Σμαραγδή.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στην Καλαμάτα γίνεται καμπ αλμάτων, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και «έτρεξε» ο συντονιστής Γιώργος Πομάσκι. Είναι και το γκρουπ του Μάκη Πάντου.

Μια σημαντική συγκέντρωση με τους προπονητές να αλλάζουν περιβάλλον προπόνησης στους αθλητές και ν’ ανταλλάσσουν εμπειρίες και φυσικά καλύτερη γνωριμία μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και για τους αθλητές και τις αθλήτριες. Η προπονητική συγκέντρωση θα διαρκέσει μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου. Μετά ακολουθεί το Πάσχα και διεξάγεται ο πρώτος αγώνας της σεζόν που θα πάρουν μέρος οι περισσότεροι αθλητές, που είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.

Ο Μάκης Πάντος βρίσκεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τους Βασίλη Μαρτινάκη, Μαρία Στεφανοπούλου, Αλέξη Αργυρόπουλο, Βασιλική Ντούση, Στέλλα Σμαραγδή και Νίκο Ξενικάκη.

«Η προετοιμασία πάει καλά. Ήταν σημαντικό που ήρθαμε σε αυτό το καμπ στην Καλαμάτα. Οι αθλητές μου θα ξεκινήσουν από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Στη συνέχεια υπάρχει μια σκέψη μήπως κάποιοι αγωνιστούν στο μίτινγκ στη Λεμεσό στις 10 Μαΐου. Πέρα από αυτό όμως, το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει το Αλεξανδρινό μίτινγκ στις 18 Μαΐου, το μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα στις 25 Μαΐου και το μίτινγκ στα Χανιά στις 29 του ίδιου μήνα», λέει στο Stivostime ο Έλληνας προπονητής.

Από τη Θεσσαλονίκη στην Καλαμάτα βρίσκεται και το γκρουπ του Νίκου Στυλιανίδη. Δίπλα στους αθλητές είναι και παλιός μεγάλος πρωταθλητής του μήκους Λούης Τσάτουμας.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία