Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Ολλανδή Φέμκε Μπολ θα τρέξει την πρώτη της κούρσα από τον Σεπτέμβριο του 2021 στα 400μ. εμπόδια στις 6 Ιουνίου στο μίτινγκ του Χένγκελο.

Πρεμιέρα στα 400μ. εμπόδια για την Φέμκε Μπολ 6 Ιουνίου στο Χένγκελο

Η Φέμκε Μπολ έχει βασικούς στόχους τη φετινή σεζόν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ολλανδή Φέμκε Μπολ θα τρέξει την πρώτη της κούρσα από τον Σεπτέμβριο του 2021 στα 400μ. εμπόδια στις 6 Ιουνίου στο μίτινγκ του Χένγκελο.

Η πρωταθλήτρια από το Άμερσφουρτ είχε μια μεγάλη σεζόν και μετείχε στον κλειστό στα 400μ. Έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Επίσης, πήρε το ασημένιο και στα 4×400μ. Ακόμη σε αγώνα στο Άπελντορν τον περασμένο Φεβρουάριο έκανε 50.30 που είναι εθνικό ρεκόρ.

Έτσι, αποφάσισε να κάνει πρεμιέρα στην πατρίδα της στο «καλό» της αγώνισμα. Τελευταία φορά είχε τρέξει εμπόδια στις 14 Σεπτεμβρίου στο μίτινγκ στη Μπελιντσόνα. Νωρίτερα φυσικά είχε φθάσει στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο πετυχαίνοντας με 52.03 ρεκόρ Ευρώπης. Η 22χρονη έχει μεγάλος στόχους το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι οι FBK Games που θα γίνουν στο Χένγκελο, ανήκουν στη σειρά WACT Gold. Ήδη έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές η συμμετοχή του Σουηδού Άρμαντ Ντουπλάντις στο επί κοντώ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία