Κλειστός Στίβος
Το Σάββατο στο στάδιο Αμπελόκηπων διεξήχθη ημερίδα κλειστού. Ξεχώρισαν στη σφαιροβολία ο Τάσος Λατιφλάρι και η Αναστασία Ντραγκομίροβα.

Ημερίδα κλειστού στη Θεσσαλονίκη (αποτελέσματα) vid

Την τρίτη ημερίδα κλειστού στίβου για τη φετινή σεζόν στο στάδιο Αμπελόκηπων διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Σάββατο στο στάδιο Αμπελόκηπων διεξήχθη ημερίδα κλειστού. Ξεχώρισαν στη σφαιροβολία ο Τάσος Λατιφλάρι και η Αναστασία Ντραγκομίροβα.

Ο Λατιφλάρι του ΑΣ Κένταυρος έριξε βολή στα 19,19μ. βελτιώνοντας τη φετινή του επίδοση και αγγίζοντας το ατομικό του ρεκόρ που είναι 19,20μ. Ο ρίπτης του Γιώργου Μποτσκαριώβ έδειξε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπορεί να ρίξει μεγαλύτερες βολές.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) άνοιξε τη σεζόν με βολή στα 15,28μ. Πέτυχε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβου και έβαλες τις βάσεις για καλύτερες εμφανίσεις για τη συνέχεια, όπου θα επικεντρωθεί στα σύνθετα.
Το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό βελτίωσε και ο 22χρονος Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) στο επί κοντώ. Ο νεαρός ξεπέρασε τα 5,31μ. Στο μήκος ανδρών νικητής ήταν ο Βασίλης Μαρτινάκης με 7,45μ. Δεύτερος ήταν ο Χρήστος Χήτας (Πυγμή Ευόσμου) με 7,21μ. και νέο ατομικό ρεκόρ. Στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ) ήταν νικητής με άλμα στα 2,19 μέτρα.

Στα 60μ. κέρδισε ο Μιχάλης Παππάς με 6.96. Ο Έλληνας πρωταθλητής των 400μ., δοκίμασε τις δυνάμεις του στο εξηντάρι. Ο αθλητής του Κώστα Χήτα σημείωσε ατομικό ρεκόρ. Ο στόχος για τον αθλητή του ΑΣΣ Αλέξανδρου Μακεδονίας είναι το καλοκαίρι και να μετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες. Δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) σε 7.02.

Στα 60μ. γυναικών γρηγορότερη ήταν η Δήμητρα Τσουκαλά (Πρωτέας Κομοτηνής) με 7.69. Ακολούθησε η Ζωή Τραγουστή (Αίολος Μακεδονίας) σε 7.79. Στο μήκος επικράτησε η Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ) με 6,01μ. Δεύτερη ήταν η Μαρία Στεφανοπούλου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 5,86μ.

Την τρίτη ημερίδα της χρονιάς διοργάνωσε  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο κλειστό των Αμπελοκήπων.

Στη σφαιροβολία καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αναστασία Ντραγκομίροβα ρίχνοντας βολή στα 15,28μ.

ΤΕΛΙΚΑ_ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_3ης_ΗΜΕΡΙΔΑΣ_-_ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ_12-2-22

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία