Άλμα εις μήκος
Ο Χρήστος Χήτας έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην ημερίδα κλειστού στο στάδιο Αμπελόκηπων στο μήκος. Πήδηξε 7,21μ. που είναι ατομικό του ρεκόρ.

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο ατομικό ρεκόρ ο Χρήστος Χήτας στο μήκος με 7,21μ. (vid)

Ο Χρήστος Χήτας πέρσι είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χρήστος Χήτας έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην ημερίδα κλειστού στο στάδιο Αμπελόκηπων στο μήκος. Πήδηξε 7,21μ. που είναι ατομικό του ρεκόρ.

Ο νεαρός άλτης έδειξε, αν και νωρίς, σε πολύ καλή κατάσταση και είχε και άλλα άλματα πάνω από τα 7 μέτρα, στα 7,11μ. και 7,07μ. Έσπασε το ατομικό του ρεκόρ που ήταν 6,99μ. στον κλειστό. Είναι και απόλυτο ρεκόρ του, αφού είχε 6,81μ. από πέρσι όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο.

Είναι γεννημένος το 2004 και φέτος είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία εφήβων. Είναι γιος του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Χήτα και προπονείται στη Θεσσαλονίκη με τον Παναγιώτη Ρούντα. Ανήκει στην Πυγμή Ευόσμου. Φέτος παρότι είναι στη Γ’ λυκείου και έχει διαβάσματα για τις εξετάσεις, θα μπει κανονικά σε αγώνες. Ο στόχος του είναι να βελτιώσει κι άλλο το ατομικό του ρεκόρ. Πάντως, έχει και τον ιδανικό νονό! Τον έχει βαφτίσει ο παλιός πρωταθλητής του μήκους ο Μιχάλης Μερτζανίδης. Φυσικοθεραπευτής τώρα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρίσκεται μαζί με την Εθνική ομάδα Κ20 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Δείτε το άλμα του Χρήστου Χήτα στα 7,21μ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία