Αντίστροφα μετρούν οι διοργανωτές του φετινού 2ου Αλεξανδρινού μίτινγκ. Ο αγώνας είναι να διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Παρουσιάστηκε και η εντυπωσιακή αφίσα του μίτινγκ, που διοργανώνει ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια με τον Δήμο Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε πέρσι και έγινε με επιτυχία και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Πάντου. Η «ψυχή» του μίτινγκ είναι ο γιος του Γιώργου Πάντου, ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Πάντος.

Στο φετινό αγώνα από τα σημαντικά αγωνίσματα θα είναι τα άλματα. Συγκεκριμένα το μήκος και το τριπλούν σε άνδρες και γυναίκες. Αναμένεται να πάρουν μέρος οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Το επόμενο διάστημα θα καθοριστούν και τα αγωνίσματα που θα μπουν στο πρόγραμμα το μίτινγκ, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τους τεχνικούς.

Εν τω μεταξύ ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια έκανε και τις εκλογές, όπου πρόεδρος επανεκλέγει ο Στέλιος Παπαγερίδης.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος: Στέλιος Παπαγερίδης, α’ αντιπρόεδρος: Ευστάθιος Πουαρίδης, β’ αντιπρόεδρος: Πασχάλης Μπογιατζής, γενικός γραμματέας: Γιώργος Παπαδήμας, ταμίας: Γρηγόρης Παπαζήσης, μέλη: Αλέξανδρος Πρόιος, Παναγιώτης Δούμας, Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Γιάννης Καραγιάννης. Εξελεγκτική επιτροπή: Αναστάσιος Παπαγερίδης, Ιωάννα Νάτσου, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος.