Γενικά
Μέσα σε τέσσερις ημέρες πουλήθηκαν πάνω από 50.000 εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στη Βουδαπέστη.

Ξεπούλησαν… Τεντόγλου, Ντουπλάντις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη

Στη 2η ημέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη δεσπόζει στο πρόγραμμα ο τελικός των 100μ., στην 6η ημέρα είναι και το μήκος ανδρών και στην 8η ημέρα το επί κοντώ ανδρών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μέσα σε τέσσερις ημέρες πουλήθηκαν πάνω από 50.000 εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 19-27 Αυγούστου στη Βουδαπέστη.

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν για την εξέλιξη αυτή μέσω τουίτερ. Ν’ αναφέρουμε ό,τι η έναρξη πώλησης των εισιτηρίων άνοιξαν για τέσσερις ημέρες και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Οι πιο δημοφιλής ημέρες είναι η 2, 6 και 8, αλλά και οι υπόλοιπες ημέρες υπόσχονται δυνατές στιγμές, περιλαμβάνοντας τουλάχιστον τέσσερις τελικούς ανά ημέρα.

Η 2η ημέρα, είναι η Κυριακή 20 Αυγούστου και στο πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα από τα δημοφιλή αγωνίσματα του στίβου, τα 100 μέτρα ανδρών. Εκεί που αναμένεται να γίνει η μεγάλη μάχη του Ιταλού ολυμπιονίκη Μαρσέλ Τζέικομπς με τους Αμερικανού Φρεντ Κέρλι και Νόα Λάιλς. Ακόμη είναι ο τελικός της σφυροβολίας ανδρών, εκεί που οι Ούγγροι έχουν τον κορυφαίο τους αθλητή, Μπένκε Χάλας και αναμένεται να είναι, όπως και φέτος στο Γιουτζίν, ο Έλληνας πρωταθλητής Χρήστος Φραντζεσκάκης. Το απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας περιλαμβάνει ακόμη τους τελικούς στο μήκος γυναικών, στα 10.000μ. ανδρών και ολοκληρώνεται με τα 800μ. το έπταθλο. Επίσης, θα γίνουν οι ημιτελικοί στα 100μ. ανδρών και στα 1.500μ. ανδρών και γυναικών.

Η 6η ημέρα, την Πέμπτη 24 Αυγούστου, περιλαμβάνει 5 τελικούς, ανάμεσά τους το μήκος ανδρών, εκεί που ο Μίλτος Τεντόγλου στοχεύει στον παγκόσμιο τίτλο. Ακόμη θα γίνουν τα 400μ. εμπόδια γυναικών, στο αγώνισμα που κυριαρχεί η Αμερικανίδα Σίντνεϊ Μακλάφλιν, τα 400μ. ανδρών, τα 100μ. εμπόδια και η σφυροβολία γυναικών. Στο απογευματινό πρόγραμμα είναι ακόμη οι σειρές στα 5.000μ. ανδρών, οι ημιτελικοί στα 200μ. ανδρών και γυναικών και στα 800μ. ανδρών.

Τέλος, η 8η ημέρα, το Σάββατο 26 Αυγούστου, στο πρόγραμμα «δεσπόζει» ο τελικός στο επί κοντώ ανδρών, σε ένα αγώνισμα που μετέχει ο κυρίαρχος των αιθέρων, ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις. Ακόμη θα γίνουν οι τελικοί στις σκυταλοδρομίες 4×100μ. ανδρών και γυναικών. Ακόμη είναι η σφαιροβολία γυναικών, τα 800μ. ανδρών, τα 5.000μ. γυναικών και ολοκληρώνεται με τα 1.500μ. το δέκαθλο. Επίσης, θα γίνουν οι σειρές στις σκυταλοδρομίες 4×400μ. ανδρών και γυναικών και ο ακοντισμός δεκάθλου.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία