Άλμα επί κοντώ
Ο Άρμαντ Ντουπλάντις κλείνει τους πρώτους του αγώνες για τη νέα χρονιά και θα πάρει μέρος στα Diamond League σε Σιλέσια και Στοκχόλμη.

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις έκλεισε Σιλέσια και Στοκχόλμη και το… σόου «Best when it comes»!

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις θα είναι και στην 3η σεζόν του τηλεοπτικού σόου της σουηδικής τηλεόρασης SVT «Best when it comes» που θα τον ακολουθήσει σε όλους του; μεγάλους αγώνες του.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις κλείνει τους πρώτους του αγώνες για τη νέα χρονιά και θα πάρει μέρος στα Diamond League σε Σιλέσια και Στοκχόλμη.

Ο Σουηδός άλτης, με τέσσερις ακόμη κορυφαίους συμπατριώτες του, θα πάρουν μέρος στο «Bauhaus Gala», το Diamond League στην Στοκχόλμη στις 2 Ιουλίου. Θα είναι εκτός του Ντουπλάντις, ο Ντάνιελ Σταλ, ο Σιμόν Πέτερσον, η Κάντι Σάνια και η Φάνι Ρους. «Θα είναι μαγικά να κάνεις ακόμη ένα βράδυ στο στάδιο της Στοκχόλμης, όπου την περασμένη χρονιά όπου πέτυχα το ρεκόρ με 6,16μ. Ελπίζω πολλοί άνθρωποι να έρθουν να με δουν, αφού είμαι στα καλύτερά μου όταν είναι γεμάτες οι κερκίδες», δήλωσε ο Ντουπλάντις.

Ο ολυμπιονίκης του επί κοντώ υπέγραψε για τη συμμετοχή του στο Diamond League στη Σιλέσια στις 16 Ιουλίου. Θα αγωνιστεί στο μίτινγκ «Καμίλα Σκολιμόφσκα» που φέτος έκανε ρεκόρ μίτινγκ με 6,10μ.
Εν τω μεταξύ στην τρίτη σεζόν του «Bast nar det galler» (Best when it comes) της σουηδικής τηλεόρασης (SVT) οι τηλεθεατές θα μπορούν να ακολουθήσουν τους κορυφαίους Σουηδούς αθλητές Άρμαντ Ντουπλάντις, Ντάνιελ Σταλ και Κάντι Σάνια. Θα είναι μερικοί από τους αθλητές που θα είναι στο τηλεοπτικό σόου. Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Δεκέμβριο και θα συνεχιστούν και τον Μάρτιο με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, τον Ιούνιο με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, τον Αύγουστο με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη και τον Σεπτέμβριο με το «Finnkampen». Η τρίτη σεζόν θα μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία