Κλειστός Στίβος
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη και η Ολίβια Φωτοπούλου μετά την προετοιμασία στο Βελιγράδι, συνεχίζουν στην Αθήνα με πρώτος στόχο τον κλειστό στίβο.

Στην Ανκόνα 21 Ιανουαρίου η πρεμιέρα για Ραφαέλα Σπανουδάκη και Ολίβια Φωτοπούλου

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει το όριο στα 60μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και η Ολίβια Φωτοπούλου μπορεί και μέσω ράνκινγκ να πάρει την πρόκριση.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη και η Ολίβια Φωτοπούλου μετά την προετοιμασία στο Βελιγράδι, συνεχίζουν στην Αθήνα με πρώτος στόχο τον κλειστό στίβο.

Οι δύο κορυφαίες σπρίντερ στις χώρες τους συνεχίζουν τις προπονήσεις και ήδη κάνουν τα πλάνα τους για τους πρώτους αγώνες στη χειμερινή περίοδο. Η πρεμιέρα αναμένεται να είναι νωρίς τη νέα σεζόν, καθώς προγραμματίζουν να τρέξουν στις 21 Ιανουαρίου στο μίτινγκ «Memorial Alessio Giovannini» στην Ανκόνα. Ένας καλός αγώνας, που θα αποτελέσει κυρίως, ένα τεστ για να δουν που βρίσκονται από την προετοιμασία τους. Ειδικά για τη Ραφαέλα Σπανουδάκη, που περιμένει το τελικό «οκ» από τους διοργανωτές, είναι νωρίς, αφού με τα προβλήματα που αντιμετώπισε τη σεζόν που πέρασε, θα είναι πιο αργά έτοιμη. Άλλωστε ο μεγάλος στόχος της είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που διεξάγεται τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει το όριο, οπότε αναμένεται τον Φεβρουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να είναι σε καλή κατάσταση. Από την άλλη η Ολίβια Φωτοπούλου έχει μπει δυνατά με την Κύπρια πρωταθλήτρια να έχει ως πρώτο στόχο την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Πόλη.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία