Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήταν από τις άτυχες της φετινής σεζόν, αφού πέρασε κορονοϊό που της στέρησε να βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη επιστέφει στις προπονήσεις 14 Σεπτεμβρίου με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό κλειστού

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη μετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο στα 100μ. και στην σκυταλοδρομία 4x100μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήταν από τις άτυχες της φετινής σεζόν, αφού πέρασε κορονοϊό που της στέρησε να βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε παρόλα αυτά να είναι παρούσα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο Μόναχο έτρεξε στις προκριματικές σειρές στα 100μ. και με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ.

«Η Ραφαέλα ήταν άτυχη τη φετινή σεζόν. Είχε ένα ατύχημα στην Κεφαλονιά με το καμπ σκυταλοδρομιών που την άφησε λίγο πίσω στις προπονήσεις. Στη συνέχεια κόλλησε κορονοϊό με αποτέλεσμα να χάσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχασε μόνο τον αγώνα και μέρος της προετοιμασίας, αλλά την επηρέασε. Έτσι, χάσαμε και έναν από τους στόχους που ήταν να προκριθεί και στα 200μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αυτή την περίοδο η Ραφαέλα ξεκουράζεται και είναι απαραίτητες οι διακοπές. Θα επιτρέψουμε στις προπονήσεις μετά τον γάμο του Πάνου Τριβυζά. Υπολογίζουμε να ξεκινήσουμε στις 14 Σεπτεμβρίου. Θέλουμε να δουλέψουμε και κάποια πράγματα που είδαμε πάνω στην τεχνική. Ο πρώτος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού», δηλώνει στο Stivostime ο προπονητής της κορυφαίας μας σπρίντερ Κώστας Βογιατζάκης. Ν’ αναφέρουμε ό,τι ο Πάνος Τριβυζάς, που γυμνάζεται στο γκρουπ του ομοσπονδιακού προπονητή παντρεύεται την Σταυρούλα Χρυσαειδή στις 11 Σεπτεμβρίου. Η Σπανουδάκη θα γυμνάζεται και τη νέα σεζόν, μαζί με την Κύπρια πρωταθλήτρια Ολίβια Φωτοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι το όριο στα 60μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που θα γίνει του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη είναι 7.24. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει 7.23 ατομικό ρεκόρ από πέρσι στο ΣΕΦ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία