Δρόμοι
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη στάθηκε άτυχη, αφού είναι θετική στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χάνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Χάνει το Πανελλήνιο και εκτός Παγκοσμίου η Ραφαέλα Σπανουδάκη- Βλέπει Μόναχο

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα αφήσει την πιθανότητα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα επικεντρωθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη στάθηκε άτυχη, αφού είναι θετική στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χάνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ένιωθε καλά και έκανε τεστ στον Covid-19 που ήταν θετικό. Έτσι, δεν θα μπορέσει να προλάβει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Μια μεγάλη απουσία της κορυφαίας Ελληνίδας σπρίντερ. Μια απώλεια για τη διοργάνωση στο Καυτανζόγλειο στάδιο, καθώς θα κυνηγούσε καλές επιδόσεις στα σπριντ. Ήδη τη φετινή σεζόν είχε δείξει ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, μετά τους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κραϊόβα, θα προσπαθούσε να γράψει καλές επιδόσεις στα 100μ. και κυρίως, στα 200μ. στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, με τον προπονητή της Κώστα Βογιατζάκη είχαν αποφασίσει πως πολύ δύσκολα θα μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Γιουτζίν. Θα επικεντρώνονταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Η 28χρονη θέλει μέσω του ράνκινγκ να προκριθεί στο Μόναχο. Αφού οι βαθμοί που θα έπαιρνε στο Πανελλήνιο χάνονται, θα προσπαθήσει να κυνηγήσει προς το τέλος του μήνα, κάποιον άλλον αγώνα.  Φέτος είχε 11.34 καλύτερη επίδοση στα 100μ. που πέτυχε στα Βενιζέλεια στα Χανιά και 23.24 στα 200μ. στα Δρόμεια στη Βάρη. Επίσης, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα κατέκτησε τρία μετάλλια. Χρυσά στα 200μ. και 4×100μ. και ασημένιο στα 200μ.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία