Διεθνή
Η ακύρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού, θα φέρει αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στην Πόλη.

Όρια και διαδικασία πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2023

Δύο Έλληνες αθλητές έχουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό κλειστού, ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Δύσκολα είναι τα όρια που έθεσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2023 στην Κωνσταντινούπολη.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί του χρόνου στην πόλη της Τουρκίας από 2 ως 5 Μαρτίου. Η ΕΑ πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τις διαδικασίες πρόκρισης και τα όρια που είναι υψηλά και φυσικά πολλά θα κριθούν μέσω ράνκινγκ. Οι αθλητές θα κυνηγήσουν την πρόκριση μέσα από τους αγώνες του 2023. Αλλά τα όρια θα ισχύουν από τις 20 Φεβρουαρίου του 2022 ως τις 19 Φεβρουαρίου του 2023. Εκτός από τα σύνθετα που είναι σε ισχύ από τις 20 Αυγούστου του 2021. Δύο Έλληνες πρωταθλητές έχουν τα όρια από τη φετινή περίοδο, ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι η προηγούμενη διοργάνωση είχε διεξαχθεί το 2021 στο Τόρουν της Πολωνίας. Η ΕΑ έχει αποφασίσει και για την επόμενη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη στο Άπελντουρν της Ολλανδίας το 2025.

Θέσεις και όρια

Διαβάστε όλη το σύστημα πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2023

EICH2023 – Qualification System and Entry Standards

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία