Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Τυχερή στην ατυχία της ήταν η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Έπεσε η μπάρα που έκανε βάρη στο πόδι της, αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Χτύπησε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που χάνει τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες, καθώς έχει χτυπήσει στο δάχτυλο του ποδιού της.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τυχερή στην ατυχία της ήταν η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Έπεσε η μπάρα που έκανε βάρη στο πόδι της, αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χτύπησε στη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Η μπάρα έπεσε πάνω στο δάχτυλο του ποδιού της και έκανε μαγνητική που έδειξε πως δεν πρόκειται για κάποιο ράγισμα. Υπάρχει μια μελανιά και ο γιατρός της συνέστησε να απέχει από τις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες. Με τον προπονητή της Κώστα Βογιατζάκη είχαν αποφασίσει να μην πάρει μέρος στο μίτινγκ στο Γκροσέτο στις 22 Μαΐου. Αντί για την κούρσα στη γειτονική Ιταλία, ήταν να αγωνιστεί το Σάββατο 21 του μήνα στα Παπαφλέσσεια στην Καλαμάτα. Τώρα είναι αναγκασμένη να απέχει από τους αγώνες τις επόμενες ημέρες. Αν πάνε όλα καλά θα προσπαθήσει να τρέξει στα Βενιζέλεια στις 29 Μαΐου. Αν πάλι δεν είναι έτοιμη θα μπει στα Δρόμεια στη Βάρη στις 2 Ιουνίου. Η κορυφαία μας σπρίντερ είχε κάνει καλό ξεκίνημα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Είχε κάνει 11.31 στα 100μ. και 23.33 στα 200μ. Τώρα μετείχε στο καμπ σκυταλοδρομιών που έγινε στην Κεφαλλονιά.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία