Σκυταλοδρομία 4x100μ.
Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4x100μ. ανδρών και γυναικών. Ξεκίνησε καμπ που κρατάει μέχρι Παρασκευή.

Ξεκίνησε δυνατά το καμπ στην Κεφαλλονιά- Το μήνυμα του Κώστα Βογιατζάκη (vid+φωτογραφίες)

Το καμπ σκυταλοδρομιών είναι στα πλαίσια προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στην Κεφαλλονιά βρίσκεται κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4×100μ. ανδρών και γυναικών. Ξεκίνησε καμπ που κρατάει μέχρι Παρασκευή.

Ο ΣΕΓΑΣ προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει σύνθεση μιας καλής Εθνικής ομάδας σε άνδρες και γυναίκες. Φέτος ο στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Στα πλαίσια αυτά η Ομοσπονδία μετά τις προπονητικές συγκεντρώσεις στον Άγιο Κοσμά, διοργάνωσε καμπ στην Κεφαλλονιά. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων νήσων, σε ένα όμορφο περιβάλλον στο Ληξούρι πραγματοποιείται το καμπ.

Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα του Κώστα Βογιατζάκη που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, μαζί με τον Κώστα Ηλία είναι υπεύθυνοι στις γυναίκες. Ο Περικλής Χατζηαναστασιάδης με τον Χρήστο Κατσίκα στους άνδρες. Στην Κεφαλλονιά θα βρίσκεται από το μεσημέρι και η συντονίστρια των ταχυτήτων και εμποδίων Ιωάννα Σιώμου.

Στο καμπ μετέχουν οι Ραφαέλα Σπανουδάκη, Αλάνα Μπεν, Στέλλα Μιχαηλίδου, Κορίνα Πολίτη, Ανθή Παρασκευή και Δήμητρα Τσουκαλά. Η Μαρία Γάτου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και η Άρτεμις Αναστασίου αγωνίζεται την Τρίτη στο μίτινγκ στη Λεμεσό.

Στους άνδρες μετέχουν οι Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Θοδωρής Βροντινός, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Βοσκόπουλος, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Γιάννης Καριοφύλλης, Ορέστης Χαϊδάς, Νίκος Εμπέογλου, Κώστας Μήλιος και Γιάννης Γρανιτσιώτης. Στο καμπ μετέχουν και αθλητές του γκρουπ του Περικλή Χατζηαναστασιάδη, εκτός του Νυφαντόπουλου. Είναι οι Δέσποινα Μουρτά, Ευαγγελία Ζυγόρη, Λυδία Κριμτσά, Σπύρος Δουκατέλης και Κώστας Νάκος.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία