Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Μια δυνατή συνεργασία έκανε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που θα συνεχίσει με μάνατζερ τον Μαρτσέλο Μανιάνι, που έχει τον κορυφαίο Μαρσέλ Τζέικομπς.

Με τον μάνατζερ του Μαρσέλ Τζέικομπς η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα ξεκινήσει τους αγώνες της στον ανοιχτό από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα τέλη Απριλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μια δυνατή συνεργασία έκανε η Ραφαέλα Σπανουδάκη, που θα συνεχίσει με μάνατζερ τον Μαρτσέλο Μανιάνι, που έχει τον κορυφαίο Μαρσέλ Τζέικομπς.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε τώρα, μετά που ο Ιταλός μάνατζερ έστειλε και το συμβόλαιο που υπέγραψε η κορυφαία Ελληνίδα σπρίντερ. Η γνωριμία έγινε στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι. Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ιταλό για ν’ αναλάβει την κορυφαία μας αθλήτρια, αλλά θα έπρεπε να λύσει και τη συνεργασία με την προηγούμενη μάνατζερ. Μετά από μηνύματα ευχαρίστησε την Βαλεντίνα Φεντιούσινα και κοινή συναινέσει έληξαν τη συνεργασία τους.

Ο Μαρτσέλο Μανιάνι έχει μερικούς από τους κορυφαίους σπρίντερ, όπως τον σπουδαίο Μαρσέλ Τζέικομπς. Ο Ιταλός μετά τα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο στα 100μ. και 4×100μ., αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 60μ. στο Βελιγράδι.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη περιμένει τώρα να διαμορφώσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα και αναμένει συμμετοχή σε δυνατά μίτινγκ. Ήδη γίνεται μια προσπάθεια για να κλείσει συμμετοχές στα Diamond League σε Στοκχόλμη και Ρώμη. Από εκεί και πέρα αυτή την περίοδο συνεχίζει την προετοιμασία της στο Άγιο Κοσμά. Ο πρώτος της αγώνας για τον ανοιχτό θα είναι στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, όπου θα μπει σε τρία αγωνίσματα. Θα βοηθήσει τον σύλλογό της Γ.Σ. Ηλιούπολης, στα 100μ., 200μ. και 4×100μ. Από εκεί και πέρα θέλει να είναι έτοιμη να μπει πιο δυνατά στην αγωνιστική δράση προς τα τέλη Μαΐου. Ο μεγάλος στόχος είναι τα 100μ. και κυρίως, τα 200μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία