Ακοντισμός
Άνοιξε η όρεξη στον Νίρατζ Τσόπρα, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όλα μέσα ο Νίρατζ Τσόπρα, που θέλει πάνω από 90μ! Πρεμιέρα στη Ντόχα

Ο Νίρατζ Τσόπρα έχει μεγάλους φετινούς στόχους το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τους Αγώνες Κοινοπολιτείας και τους Ασιατικούς Αγώνες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άνοιξε η όρεξη στον Νίρατζ Τσόπρα, που έκανε τη μεγάλη έκπληξη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ινδός ετοιμάζεται για τη φετινή σεζόν έχοντας βάλει υψηλούς στόχους. Θέλει να κυνηγήσει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που μπορεί να πάρει μέρος και να στείλει το ακόντιό του πάνω από τα 90 μέτρα. Ο 24χρονος, μίλησε μετά και την ανακοίνωσή του από τους διοργανωτές του Diamond League στη Ντόχα. Ο κορυφαίος ρίπτης θα κάνει πρεμιέρα στο μίτινγκ που είναι να γίνει στις 13 Μαΐου.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη νίκη μου για τον πρώτο μου ολυμπιακό τίτλο το 2021. Αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στο μέλλον τη φετινή χρονιά. Οι μεγάλοι μου στόχοι είναι: Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι Αγώνες Κοινοπολιτείας και οι Ασιατικοί Αγώνες, όπως και να ρίξω πάνω από τα 90 μέτρα», δήλωσε ο Τσόπρα. Ο ακοντιστής που είναι γεννημένος στο χωριό Κάντρα, έχει ατομικό ρεκόρ 88,07μ. που είναι και το ρεκόρ Ινδίας. Ν’ αναφέρουμε ό,τι έχει προπονητική βάση την Τσούλα Βίστα στην Καλιφόρνια.

Στο Κατάρ έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις στο επί κοντώ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία