Άλμα επί κοντώ
Ότι θέλει κάνει ο Άρμαντ Ντουπλάντις. Ελέγχει τον... εναέριο χώρο στους ουρανούς του επί κοντώ. Ο Σουηδός πέταξε στα 6,20μ. Παγκόσμιο ρεκόρ.

Βελιγράδι: Η οροφή της Αρένα ανήκει στον Ντουπλάντις. Πέταξε στα 6,20μ. Παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις κέρδισε τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στην καριέρα του στον κλειστό. Το ασημένιο πήρε ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Μπραζ και το χάλκινο ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ότι θέλει κάνει ο Άρμαντ Ντουπλάντις. Ελέγχει τον… εναέριο χώρο στους ουρανούς του επί κοντώ. Ο Σουηδός πέταξε στα 6,20μ. Παγκόσμιο ρεκόρ.

Χόρεψε και σέρβικα, ο κόσμος τον αποθέωσε. Άλλωστε μέσα σε λίγες ημέρες έσπασε δύο φορές το παγκόσμιο ρεκόρ. Στις 7 Μαρτίου στην Stark Arena και στο μίτινγκ του Βελιγραδίου πέρασε τα 6,19μ. Και τώρα πέταξε στα 6,20μ. Κάτι μοναδικό, αφού έγινε ο πρώτος αθλητής που περνάει τα 6,20μ. Πραγματικά απίστευτο. Αφού καθάρισε στα 6,05μ. την υπόθεση χρυσό μετάλλιο, μετά έβαλε τον πήχη στα 6,19μ. Μετά από δύο επιτυχημένες και αφού δεν υπήρχε αγωνιστική δράση στο στάδιο, έκανε το φοβερό άλμα. Αυτός είναι και ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος στον κλειστό για τον Ντουπλάντις.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο άνθρωπος των μεγάλων διοργανώσεων, όπως αποδεικνύεται ο Βραζιλιάνος ολυμπιονίκης του 2016, Τιάγκο Μπραζ με 5,95μ. Πέτυχε ρεκόρ Ν. Αμερικής. Το χάλκινο πήρε ο Αμερικανός Κρις Νίλσεν με 5,90μ.

 

Φωτογραφία: stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία