Κλειστός Στίβος
Η ώρα της επιστροφής έφθασε. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι ολοκληρώθηκε. Η Εθνική ομάδα επιστρέφει τη Δευτέρα στην Ελλάδα.

Βελιγράδι: Επιστρέφει η ελληνική αποστολή- Γυρίζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής (17:20) στην Αθήνα

Η Εθνική ομάδα με τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή του μήκους Μίλτο Τεντόγλου αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 17:20.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η ώρα της επιστροφής έφθασε. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι ολοκληρώθηκε. Η Εθνική ομάδα επιστρέφει τη Δευτέρα στην Ελλάδα.

Στο αεροπλάνο που αναχωρεί περίπου στις 14:30 από τη σερβική πρωτεύουσα και αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 17:20, θα υπάρχει χρυσάφι! Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής γυρίζει στην Αθήνα. Ο Μίλτος Τεντόγλου και τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Ο απολογισμός είναι σίγουρα θετικός με το χρυσό μετάλλιο. Σίγουρα θα μπορούσαν κάποιοι να πάνε καλύτερα. Δεδομένων όμως των συνθηκών, η παρουσία κρίνεται πετυχημένη. Μη ξεχνάμε την έλλειψη κλειστού, τραυματισμούς, προβλήματα και τον κορονοϊό. Στο ραντεβού στο Βελιγράδι κατάφεραν να βρεθούν 6 αθλητές.

Η ελληνική παρουσία

Θέση   Ονοματεπώνυμο      Αγώνισμα      Επίδοση

1          Μίλτος Τεντόγλου     Μήκος 8,55μ.

12        Νίκος Ανδρικόπουλος         Τριπλούν       16,05μ.

25        Ειρήνη Βασιλείου     400μ.  53.62

31        Κώστας Δουβαλίδης            60μ. εμπόδια 7.77

32        Ραφαέλα Σπανουδάκη        60μ.    7.35

36        Ελισάβετ Πεσιρίδου 60μ. εμπόδια 8.30

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία