Άλμα επί κοντώ
Ο Άρμαντ Ντουπλάντις επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του σε δύο μίτινγκ στον κλειστό το 2023, σε Βερολίνο και Λιεβέν 10 και 14 Φλεβάρη αντίστοιχα.

Έκλεισε Βερολίνο και Λιεβέν ο Άρμαντ Ντουπλάντις- Στο Βερολίνο Μιχάμπο και Λουκενκέμπερ

Εκτός από τον Άρμαντ Ντουπλάντις στο ISTAF στο Βερολίνο θα πάρουν μέρος και οι κορυφαίες Γερμανίδες αθλήτριες Τζίνα Λουκενκέμπερ και Μαλάικα Μιχάμπο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του σε δύο μίτινγκ στον κλειστό το 2023, σε Βερολίνο και Λιεβέν 10 και 14 Φλεβάρη αντίστοιχα.

Ο Σουηδός πρωταθλητής προετοιμάζεται με πρώτο στόχο τον κλειστό τη νέα σεζόν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη. «Μου αρέσει πολύ να έρχομαι στο Βερολίνο. Το ISTAF στον κλειστό είναι ένα εξαιρετικό μίτινγκ. Μετά το ντεμπούτο μου το 2022, ήταν ήδη ξεκάθαρο για μένα ότι ήθελα πολύ να είμαι ξανά εκεί. Ας δούμε αν, μαζί με τους φιλάθλους, μπορώ να ανεβάσω λίγο το ρεκόρ μίτινγκ», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής φέτος στο Γιουτζίν και πρωταθλητής Ευρώπης στο Μόναχο.

Όπως προαναφέραμε το μίτινγκ στη γερμανική πρωτεύουσα θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το μίτινγκ στο Λιεβέν είναι προγραμματισμένο για τις 14 Φεβρουαρίου.

Στο Βερολίνο ανακοινώθηκαν και δύο κορυφαίες Γερμανίδες αθλήτριες, η σπρίντερ Τζίνα Λουκενκέμπερ και η μηκίστρια Μαλάικα Μιχάμπο. Οι δύο αθλήτριες θα πάρουν μέρος και στο μίτινγκ στο Ντίσελντορφ στις 29 Ιανουαρίου. Και τα δύο μίτινγκ ανήκουν στη σειρά WIT Silver.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία