Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Η Άρτεμις Αναστασίου συνεχίζει την προετοιμασία της επιστρέφοντας στον Χρήστο Κατσίκα και με στόχους τη νέα σεζόν ατομικά ρεκόρ και Εθνική ομάδα.

Η Άρτεμις Αναστασίου συνεχίζει με τον Χρήστο Κατσίκα με στόχους ρεκόρ και Εθνική ομάδα

Η Άρτεμις Αναστασίου τη φετινή σεζόν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και έφθασε στα ημιτελικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Άρτεμις Αναστασίου συνεχίζει την προετοιμασία της επιστρέφοντας στον Χρήστο Κατσίκα και με στόχους τη νέα σεζόν ατομικά ρεκόρ και Εθνική ομάδα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πομάσκι, για ένα διάστημα την παρακολουθούσε ο Χρήστος Κατσίκας. Στη συνέχεια αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο και τελικά επέστρεψε στον Χρήστο Κατσίκα και συνεχίζει μαζί του την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά.

«Η Άρτεμις είναι μια εξαιρετική αθλήτρια. Την πιστεύω πολύ. Εμείς θα δουλέψουμε κυρίως, σε κάποια τεχνικά κομμάτια που θέλουμε να διορθώσουμε. Οι στόχοι είναι να βελτιώσει τις ατομικές της επιδόσεις στα σπριντ. Έχει τη δυνατότητα όχι μόνο το ρεκόρ στα 200μ., αλλά και στα 100μ. Φυσικά στους στόχους μας είναι και η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Μέσα στα σχέδια είναι να κατεβεί και σε αγώνες στον κλειστό. Φυσικά δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να προπονηθεί κάποιος για 200μ. στον κλειστό, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε σαν πέρασμα για να δούμε που βρισκόμαστε», δήλωσε στο Stivostime ο Χρήστος Κατσίκας.

Η 22χρονη προπονείται δίπλα και στον Σωτήρη Γκαραγκάνη και μοιράζονται τις προπονήσεις μεταξύ του ΟΑΚΑ και του Αγίου Κοσμά.

Η σπρίντερ του Παναθηναϊκού έκανε φέτος ατομικά ρεκόρ στα 100μ. με 11.54 που πέτυχε στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά και στα 200μ. με 23.31 στα «Δρόμεια» στη Βάρη. Πέτυχε ρεκόρ και με την Εθνική ομάδα 4×100μ. 44.58 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο Μόναχο στα 200μ. έφθασε μέχρι τα ημιτελικά, ενώ νωρίτερα τον Ιούνιο είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, στον κλειστό τα ρεκόρ της είναι 7.41 στα 60μ. και 23.96 στα 200μ. που έκανε επίσης, μέσα στο 2022 στο ΣΕΦ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία