Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Η Άρτεμις Αναστασίου αγωνίστηκε το Σάββατο στο διεθνές μίτινγκ στο Νίνοβε στα 200 μέτρα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την 6η θέση με 23.66.

Τέλος με Πομάσκι η Άρτεμις Αναστασίου- Υπό την επίβλεψη του Χρήστου Κατσίκα

Η Άρτεμις Αναστασίου θα τρέξει στις 16 Ιουλίου στο Flanders Cup στο Νίνοβε στα 200μ. και εν συνεχεία στα Τοφάλεια.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άρτεμις Αναστασίου: «Ο Γιώργος Πομάσκι με έκανε αθλήτρια. Όμως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας, αφού δεν μπορεί να με γυμνάζει άλλο».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε στο Stivostime για τη συνεργασία με τον ομοσπονδιακό προπονητή, για την αλλαγή και τους στόχους της τη φετινή σεζόν.

«Πήρα πολλά πράγματα από τον Γιώργο Πομάσκι. Μου έδειξε το δρόμο. Το πιστεύει και ο ίδιος. Γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση να τελειώσουμε τη συνεργασία. Δεν μπορεί να με γυμνάζει άλλο. Είναι δύσκολο για τον ίδιο, όταν έχει στο γκρουπ του άλτες και τον Μίλτο Τεντόγλου. Άλλωστε και στο ΟΑΚΑ ήταν δύσκολη η προπόνηση. Πήγαινα στο Χαλάνδρι για να κάνω κομμάτια, αφού το ταρτάν του ΟΑΚΑ είναι χαλασμένο. Με βοήθησε φυσικά οι προετοιμασίες που κάναμε. Τώρα θα συνεχίσω με το πρόγραμμα του Γιώργου Πομάσκι και θα με επιβλέπει ο Χρήστος Κατσίκας. Δεν μπορώ να πω τώρα για νέα συνεργασία, γιατί βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς. Από τον Σεπτέμβριο θα αποφασίσω οριστικά για προπονητή. Έχω μπροστά μου την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», τονίζει η σπρίντερ του Παναθηναϊκού. Στις 16 Ιουλίου έχει κλείσει να τρέξει στο Flanders Cup στο Νίνοβε 200μ. Εν συνεχεία στις 23 Ιουλίου θα τρέξω 100μ. ή 200μ. στα «Τοφάλεια» στην Πάτρα. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω θέσεις στο ράνκινγκ στο διακοσάρι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαι οριακά στην 36η θέση. Επίσης, έχω μπροστά μου και την ενδεχόμενη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα στην σκυταλοδρομία 4×100μ.», κατέληξε η 21χρονη αθλήτρια.

Η Άρτεμις Αναστασίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. Φέτος έκανε ατομικά ρεκόρ τόσο στα 100μ. με 11.54 στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά, όσο και στα 200μ. με 23.31 στα «Δρόμεια» στη Βάρη.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία