Μαραθώνιος
Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε πιστεύει ότι μπορεί να κατεβάσει και άλλο το παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο που βελτίωσε φέτος με 2:01.09 στο Βερολίνο.

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έχει και άλλο να δώσει!

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε έχει προγραμματίσει του χρόνου να τρέξει για πρώτη φορά στο μαραθώνιο στη Βοστόνη που θα γίνει στις 17 Απριλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε πιστεύει ότι μπορεί να κατεβάσει και άλλο το παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο που βελτίωσε φέτος με 2:01.09 στο Βερολίνο.

Ο Κενυάτης που έκανε τη φοβερή επίδοση τον περασμένο Σεπτέμβριο στο μαραθώνιο στη γερμανική πρωτεύουσα, επιμένει ότι έχει ακόμη να προσφέρει. Μιλώντας στο «AW» ο Κενυάτης δρομέας είπε: «Είναι μια νέα πρόκληση κάθε μέρα. Δεν το έχω κατακτήσει ποτέ. Μετά το Βερολίνο πρέπει να χαλαρώσω και μετά να ξεκινήσω ξανά από το μηδέν. Είναι μια νέα πρόκληση και θέλω να δουλέψω πάνω σε αυτήν για να ανεβάσω τον εαυτό μου. Η έμπνευση που θέλω να εμφυσήσω στους ανθρώπους εξακολουθεί να είναι ο οδηγός μου. Όταν οι άνθρωποι εμπνέονται από αυτό που κάνουν, τότε μπορούν να εμπνευστούν να ξεπεράσουν τα όρια επειδή βλέπουν ότι κάνεις το ίσιο. Αυτό είναι κάτι θετικό. Είναι που με κάνει να σηκώνομαι το πρωί και να θέλω να ξεπεράσω τα όριά μου».

Πρόσφατα στο Ναϊρόμπι και σε κεντρικό δρόμο υπάρχει μια τοιχογραφία του και φωτογραφήθηκε μπροστά από το έργο που φιλοτέχνησε ο γνωστός καλλιτέχνης Bankslave, μαζί με τα παιδιά του.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία