Κλειστός Στίβος
Η Αυστραλή Ελεανόρ Πάτερσον επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο μίτινγκ ύψους που θα διεξαχθεί στη Μπάνσκα Μπίστριτσα στις 14 Φεβρουαρίου.

Η Ελεανόρ Πάτερσον επιστρέφει στη Μπάνσκα Μπίστριτσα

Η Ελεανόρ Πάτερσον είχε κερδίσει φέτος στη Μπάνσκα Μπίστριτσα με ατομικό 1,99μ., πριν το βελτιώσει με 2,00μ. στο Βελιγράδι, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αυστραλή Ελεανόρ Πάτερσον επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο μίτινγκ ύψους που θα διεξαχθεί στη Μπάνσκα Μπίστριτσα στις 14 Φεβρουαρίου.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια φέτος στον ανοιχτό στο Γιουτζίν, θα επιστρέψει στο μίτινγκ που γίνεται μετά μουσικής «Bankobystricka latka» στην πόλη της Σλοβακίας. Ένας αγώνας που ανήκει στην κατηγορία WIT Silver.

Φέτος η 26χρονη είχε κερδίσει το μίτινγκ με 1,99μ. που ήταν ατομικό της ρεκόρ, πριν το βελτιώσει με 2,00μ. στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Βελιγράδι, όπου έφθασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στη Μπάνσκα και στο μίτινγκ ύψους του 2023. Κέρδισα τον αγώνα του 2022 και μου έφτιαξε μια σπουδαία χρονιά προσμετρώντας και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αναμένω να αγωνιστώ εναντίον εκ των μερικών σπουδαίων αθλητριών και ελπίζω να επαναλάβω το 2023 την επιτυχία που είχα το 2022», δήλωσε η κορυφαία άλτρια.

Στις γυναίκες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη άλλο όνομα, αλλά στους άνδρες «έκλεισαν» ο Κουβανός Λουίς Ζάγιας που είχε κερδίσει τη φετινή διοργάνωση, ο «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό, ο Νεοζηλανδός Χάμις Κερ και ο Μεξικανός κάτοχος του εθνικού ρεκόρ Έντγκαρ Ριβέρα.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία