Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Ο Μαρσέλ Τζέικομπς προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν έχοντας στόχο του την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θέλει να κάνει το γκραν σλαμ στα 100μ. στη Βουδαπέστη!

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς θεωρεί ως πιο επικίνδυνο αντίπαλό του τον Αμερικανό Φρεντ Κέρλι, ενώ ακόμη βασικοί αντίπαλοί του τόνισε πως θα είναι ο Αμερικανός Νόα Λάιλς και ο Καναδός Άντρε ντε Γκρας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μαρσέλ Τζέικομπς προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν έχοντας στόχο του την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Το μόνο που χρειάζομαι είναι το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. στο Παγκόσμιο για να κάνω το γκραν σλαμ της ταχύτητας, να κλείσω τον κύκλο. Του χρόνου στη Βουδαπέστη θα έχω μια δεύτερη ευκαιρία και έχω κάθε πρόθεση να την εκμεταλλευτώ», δήλωσε ο Μαρσέλ Τζέικομπς στην «Gazzetta dello Sport».

Ο Ιταλός σπρίντερ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν πέρσι στο Τόκιο και φέτος πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Επίσης, έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης στα 60μ. Πήρε τον παγκόσμιο τίτλο φέτος στο Βελιγράδι και τον ευρωπαϊκό τίτλο πέρσι στο Τόρουν.

Ο 28χρονος ξέρει φυσικά πώς δεν θα έχει εύκολο έργο στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο στη Βουδαπέστη. Είπε πώς βασικοί του αντίπαλοι θα είναι ο Αμερικανός Νόα Λάιλς, που πρόσφατα κοντραρίστηκαν και ο Καναδός Άντρε ντε Γκρας, που θεωρεί ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός. Αναφέρθηκε επίσης, στους Αμερικανούς Τρέιβον Μπρόμελ και Μάρβιν Μπρέισι και στον Νοτιοαφρικανό Ακάνι Σιμπίνε. Επίσης, θεωρεί ως πιο επικίνδυνο αντίπαλό του τον Αμερικανό Φρεντ Κέρλι, ενώ σαν μελλοντικό μεγάλο αστέρι ανέφερε τον Τζαμαϊκανό Ομπλίκ Σεβίλ. 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία