Κλειστός Στίβος

Ο Κώστας Δουβαλίδης επέστρεψε από την Κύπρο και βλέπει… προς την Πόλη

Ο Κώστας Δουβαλίδης έχει ως πρώτο στόχο τη νέα χρονιά τον κλειστό και να προσπαθήσει για την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Δουβαλίδης ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας που πραγματοποίησε για 3 εβδομάδες στη Λεμεσό και γύρισε στη Δράμα.

«Πήγαμε Λεμεσό με τον προπονητή μου, καθώς γίνονται εργασίες στο προπονητικό κέντρο στη Λευκωσία. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, μείναμε για τρεις εβδομάδες και οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και βγήκε όγκος προπόνησης. Τώρα επέστρεψα στη Δράμα, που δυστυχώς οι συνθήκες είναι δύσκολες για να προπονηθείς. Το σημαντικό είναι ότι γύρισα υγιής σε αυτό το πρώτο κομμάτι προετοιμασίας που έγινε. Ο πρώτος στόχος μου είναι ο κλειστός. Θα κάνω την προσπάθειά μου. Έχω ένα πρόβλημα με μάνατζερ, καθώς έλυσα τη συνεργασία με την προηγούμενη και είμαι σε αναζήτηση νέου. Αυτό μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο να κλείσω μίτινγκ στο εξωτερικό. Έτσι, το σίγουρο είναι πώς θα παλέψω σε εγχώριους αγώνες. Το όριο (7.64) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη είναι κοντά στους στόχους μου. Έχω χάσει φυσικά τις δύο τελευταίες σεζόν λόγω προβλημάτων και της πανδημίας, ώστε να έχω καλή θέση στο ράνκινγκ. Οπότε στους στόχους είναι να φτιάξω τη θέση μου στο ράνκινγκ τη νέα σεζόν», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής στο Stivostime.

Ο κορυφαίας μας εμποδιστής, που γυμνάζεται με τον Μπάμπη Σδρόλα, έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια 7.59 που είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ. Φέτος έτρεξε σε 7.77 που σημείωσε στις σειρές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία