Ο Κώστας Δουβαλίδης αγωνίστηκε στις σειρές στα 60μ. εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Έτρεξε σε 7.77 και πέτυχε season best.

Βελιγράδι: Το πάλεψε ο Κώστας Δουβαλίδης

Ο Κώστας Δουβαλίδης κατέλαβε την 20η θέση. Στα ημιτελικά προκρίθηκε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Κώστας Δουβαλίδης αγωνίστηκε στις προκριματικές σειρές στα 60μ. εμπόδια. Ο Έλληνας πρωταθλητής έτρεξε σε 7.77 και έκλεισε με season best.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έτρεξε στη 2η σειρά και τερμάτισε σε 7.77 στην 6η θέση. Δεν ήταν μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά. Τελικά δεν τα κατάφερε και έμεινε στην 20η θέση. Μετά το τέλος της κούρσας του δήλωσε στο stivostime.

«Το σημαντικό είναι ότι τελείωσα υγιής. Στον αγώνα δεν μπόρεσα να το περάσω όπως θα ήθελα. Η έλλειψη αγώνων με επηρέασε. Έχασα και ένα μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας. Ήρθα προς το τέλος στην Αθήνα για να κάνω προπονήσεις. Τουλάχιστον έκλεισα με μια φετινή επίδοση. Περίμενα να είναι πιο στρωτά τα πράγματα. Αλλά όπως είπα προηγουμένως, ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Την τελευταία εβδομάδα δεν έκανα εμπόδια. Ήρθα  εδώ και με τη βοήθεια της φυσικοθεραπεύτριας Ελισάβετ Αναστασάκη μπόρεσα να τρέξω, χωρίς να με ενοχλήσει και να βγει ένα season best. Συνεχίζω τώρα κανονικά. Μου έδωσε μια ώθηση ο κλειστός».

Πέρασε ο Τραΐκοβιτς

Στην 1η σειρά έτρεξε ο Κύπριος Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος τερμάτισε 4ος με 7.69. Πέρασε με χρόνο στον ημιτελικό.

Φωτογραφίες: stivostime/ Angelos Zymaras

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία