Τη Δευτέρα αναχωρεί η Εθνική ομάδα για Βελιγράδι, για να πάρει μέρος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Επικεφαλής είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

Η ελληνική αποστολή θα συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και η πτήση (ΑΕ 976) της Aegean είναι προγραμματισμένη για τις 13:10. Τα μέλη της αποστολής ήδη από την Παρασκευή παρέλαβαν το ρουχισμό τους από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου θα φύγουν ο ολυμπιονίκης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου και ακόμη η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Κώστας Δουβαλίδης, η Ειρήνη Βασιλείου και ο Νίκος Ανδρικόπουλος. Δεν θα ακολουθήσει την ομάδα ο Εμμανουήλ Καραλής που κάνει θεραπείες και αναμένεται να ταξιδέψει την Παρασκευή. Επίσης, η Ραφαέλα Σπανουδάκη βρίσκεται ως γνωστόν ήδη στη σερβική πρωτεύουσα, όπου κάνει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου. Συνοδοί προπονητές θα είναι ο Γιώργος Πομάσκι, ο Κώστας Βογιατζάκης και ο Μπάμπης Σδρόλας. Μαζί με τον Καραλή θα ταξιδέψει αργότερα και ο προπονητής του Παναγιώτης Συμεωνίδης. Επίσης, στο Βελιγράδι θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα η Ιωάννα Σιώμου που θα παρακολουθήσει και την άλτρια του ύψους Μαρίγια Βούκοβιτς από το Μαυροβούνιο. Την ομάδα συνοδεύει και η φυσικοθεραπεύτρια Ελισάβετ Αναστασάκη.

Τέλος, με την ιδιότητα του μέλους της ΕΑΑ θα πάει στη Σερβία και ο α’ ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος.