Γενικά
Στο προπονητικό κέντρο του Πότσεφστρουμ βρίσκονται από την Κυριακή οι αθλητές του γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου και η Αναστασία Μαρινάκου.

Στη Νότια Αφρική το γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου με την Αναστασία Μαρινάκου

Η Μαρινάκου, μαζί με τους Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, Χαρίδημο Ξενιδάκη και Χαράλαμπο Λαγό θα παραμείνουν για προετοιμασία για 33 ημέρες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο προπονητικό κέντρο του Πότσεφστρουμ βρίσκονται από την Κυριακή οι αθλητές του γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου και η Αναστασία Μαρινάκου.

Οι αθλητές του ομοσπονδιακού προπονητή Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου, Χαρίδημος Ξενιδάκης και Χαράλαμπος Λαγός, μαζί με την πρωταθλήτρια του Σταύρου Καρρέ, Αναστασία Μαρινάκου ταξίδεψαν το Σάββατο στη Νότια Αφρική. Πήγαν αεροπορικώς από το «Ελ. Βενιζέλος» στην Αντίς Αμπέμπα και από εκεί με άλλη πτήση για το Γιοχάνεσμπουργκ και μετά οδικώς για το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στο υψόμετρο στο Πότσεφστρουμ.

Οι Έλληνες πρωταθλητές θα περάσουν τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στη νοτιότερη χώρα της Αφρικής. Έχουν αποφασίσει να παραμείνουν για προετοιμασία για 33 ημέρες. Με την επιστροφή τους θα συνεχίσουν την Ελλάδα τις προπονήσεις με πρώτο στόχο τον κλειστό. Η Αναστασία Μαρινάκου, όπως έγραψε το Stivostime έχει αποφασίσει να κάνει πρεμιέρα στον κλειστό στις 28 Ιανουαρίου σε μίτινγκ στη Βρετανία. Ο κύριος στόχος της στον κλειστό τη νέα σεζόν είναι μια καλή επίδοση στα 3.000μ. Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου θα επικεντρωθεί κυρίως στα 1.500μ. στον κλειστό, με πρώτο στόχο το ρεκόρ και τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης με τον Χαράλαμπο Λαγό θα επικεντρωθούν στα 800μ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία