Γενικά
Η Αναστασία Μαρινάκου ετοιμάζεται για ν’ αναχωρήσει για τη Νότια Αφρική, όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για περίπου ένα μήνα.

Η Αναστασία Μαρινάκου θα προετοιμαστεί στη Ν. Αφρική- Πρεμιέρα 28 Ιανουαρίου στη Βρετανία

Η Αναστασία Μαρινάκου θα κάνει πρεμιέρα 28 Ιανουαρίου στη Βρετανία. Θα μπει σε αγώνες στον κλειστό με στόχο μια καλή επίδοση στα 3.000μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Μαρινάκου ετοιμάζεται για ν’ αναχωρήσει για τη Νότια Αφρική, όπου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για περίπου ένα μήνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα τέλη της εβδομάδας θα φύγει για το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται σε υψόμετρο στο Πότσεφτρουμ.

«Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα στο πόδι μου, στην ποδοκνημική. Το έχω ξεπεράσει και αυτό είναι που με έκανε να πάρω την απόφαση και να πάω για προετοιμασία στη Νότια Αφρική. Θα είμαι μαζί με το γκρουπ των αθλητών του Μιχάλη Αναγνώστου. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει αυτή η αλλαγή και θα βγει όγκος προπόνησης. Θα παραμείνω στο υψόμετρο για 33 ημέρες και μετά θα συνεχίσω τις προπονήσεις με πρώτο στόχο τον κλειστό. Θέλω κάτι καλό στα 3.000μ. Έχω ήδη κλείσει και το πρώτο μου μίτινγκ που είναι στη Βρετανία στις 28 Ιανουαρίου», δήλωσε στο Stivostime η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ.

Η Αναστασία Μαρινάκου ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη φετινή σεζόν κερδίζοντας τα 10χλμ. με 33.38 που ήταν ρεκόρ διαδρομής στα πλαίσια του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Εντυπωσίασε φέτος πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ στα 5.000μ. με 15.50.23 σε μίτινγκ στη Γαλλία και στα 5χλμ. με 16.06 στο Χέρτσογκεναουραχ στη Γερμανία. Στον κλειστό στα 3.000μ. έχει ρεκόρ 9.14.91 από το 2016 στο Βελιγράδι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία