Δρόμοι μεγάλων αποστάσεων 10.000μ.
Νίκες με ρεκόρ διαδρομής ο Μάριος Αναγνώστου και δικό της ρεκόρ αγώνα η Αναστασια Μαρινάκου

Νίκες με ρεκόρ διαδρομής ο Μάριος Αναγνώστου και δικό της ρεκόρ αγώνα η Αναστασια Μαρινάκου

Δέος κατά τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Νίκες με ρεκόρ διαδρομής ο Μάριος Αναγνώστου και δικό της ρεκόρ αγώνα η Αναστασια Μαρινάκου στα 10 χλμ. ΟΠΑΠ.

«Ο κόσμος μου έδινε φτερά στα πόδια. Το να τερματίζεις σε αυτό το Στάδιο είναι μια μοναδική στιγμή. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να σημειώσω αυτή την επίδοση καθώς τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπισα ένα πρόβλημα τραυματισμού. Στη διάρκεια όμως της κούρσας κατάλαβα ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενη για το φανταστικό αγώνα μου», σημείωσε μετά τον αγώνα η Αναστασία Μαρινάκου (ΠΑΟ) η οποία τερμάτισε σε χρόνο 33:38 και βελτίωσε τη δική της επίδοση, που κράτησε ένα χρόνο με 34:32 (13/11/21).

Δεύτερη ήταν η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας) με 35:00.

«Με έχει βοηθήσει το γεγονός ότι προπονούμαι πλέον στη Λαμία με τον Σάββα Κουμπούρα και δίπλα στον Μάριο Αναγνώστου»- είπε. «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω, και το συναίσθημα είναι μοναδικό. Δεν είμαι ευχαριστημένη από την απόδοσή μου. Στόχος μου είναι το Κύπελλο Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος, σε μια εβδομάδα», συμπλήρωσε.

Η Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου) τερμάτισε στη τρίτη θέση με 35:16.

«Έτρεξα πρώτη φορά στη διαδρομή, ήταν ο στόχος μου. Δεδομένης της δυσκολίας της διαδρομής, είμαι ευχαριστημένη. Προπονούμαι με τον Γιώργο Τσαλτάκη και θα μείνω για να λάβω μέρος και στο Κύπελλο Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος», δήλωσε.

Ο Μάριος Αναγνώστου έτρεξε επίσης στα 10 χλμ. ΟΠΑΠ, για πρώτη στην καριέρα του, όπου σημείωσε 30.08 επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων. Δεύτερος ήταν ο Παναγιώτης Πετρουλάκης, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος με 31.05.

Η τριάδα των Ανδρών έκλεισε με τον Ντάνιελ Πέτσεκ (Τσεχία) με 32.18.

«Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για αυτή την όμορφη γιορτή. Εγώ το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ αυτό που έγινε σήμερα. Έτρεχα πάντα το πεντάρι. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω στο δρόμο αλλά και στο στάδιο φέτος που επιχείρησα το δεκάρι. Συγχαίρω όλους τους συναθλητές μου και εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους τρέχουν και αύριο και ιδιαίτερα στον Κώστα Σταμούλη που κάνει το ντεμπούτο του στη Μαραθώνια διαδρομή», είπε ο Μάριος Αναγνώστου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος