Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 1.500μ.
Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου ξεκίνησε με αισιοδοξία την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και θέλει να αφήσει πίσω της τη φετινή χρονιά.

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου ξεκίνησε με αισιοδοξία και με στόχο το ρεκόρ στα 1.500μ.

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στα 1.500μ. 4.15.39 από πέρσι στο μίτινγκ του Χόιζντεν Ζόλντερ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου ξεκίνησε με αισιοδοξία την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και θέλει να αφήσει πίσω της τη φετινή χρονιά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γυμνάζεται στο ΟΑΚΑ με τον Μιχάλη Αναγνώστου και στο γκρουπ είναι τρεις καλοί ακόμη αθλητές των μεσαίων αποστάσεων, ο Χαρίδημος Ξενιδάκης, ο Θάνος Καλάκος και ο Χαράλαμπος Λαγός που εντάχθηκε πρόσφατα, όπως έγραψε το Stivostime.

«Η σεζόν που πέρασε ήταν περίεργη. Άλλαξα στα μέσα της σεζόν σύλλογο και προπονητή και έπρεπε να προσαρμοστώ. Επιπλέον ένας τραυματισμός, ένα οστικό οίδημα στο σκαφοειδές δεν μου άφησε πολλά περιθώρια. Πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχα κάνει μαγνητική και ο γιατρός μου είχε πει να μην μπω. Ήθελα όμως να βοηθήσω τον σύλλογό μου», δηλώνει στο Stivostime η αθλήτρια του Παναθηναϊκού. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στα 1.500μ. Ήταν και η μοναδική της κούρσα στο αγώνισμα στη σεζόν.

«Έκανα μαγνητική χθες και βγήκε καθαρή, οπότε ξεκινάω κανονικά, υγιής και πιο αισιόδοξη. Αν πάνε όλα καλά θα μπω και στον κλειστό. Κρατάω μικρό καλάθι, με αυτά που έγιναν φέτος, αλλά δεν το κρύβω ότι θέλω του χρόνου ένα ατομικό ρεκόρ. Να κατεβώ κάτω από 4.15», καταλήγει η 29χρονη.

Η Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ 4.15.39 από πέρσι στο μίτινγκ του Χόιζντεν Ζόλντερ στο Βέλγιο. Πέρσι είχε κερδίσει τον πανελλήνιο τίτλο και είναι αθλήτρια υπολογίσιμη και για την Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος του χρόνου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία