Δρόμοι μεσαίων αποστάσεων 800μ.
Ο Χαράλαμπος Λαγός έλυσε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σούλα και συνεχίζει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ με προπονητή τον Μιχάλη Αναγνώστου.

Ο Χαράλαμπος Λαγός συνεχίζει με τον Μιχάλη Αναγνώστου

Ο Χαράλαμπος Λαγός πέτυχε φέτος ατομικό ρεκόρ στα 800μ. με 1.49.44 στα Παπαφλέσσεια στην Καλαμάτα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Χαράλαμπος Λαγός έλυσε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σούλα και συνεχίζει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ με προπονητή τον Μιχάλη Αναγνώστου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μια πολύ καλή σεζόν, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ στα 800μ. με 1.49.44. Το σημείωσε στο μίτινγκ «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα, σε μια δυνατή κούρσα, όπου ήταν τρίτος, πίσω από τον Χρήστο Κοτίτσα και τον Χαρίδημο Ξενιδάκη. Μάλιστα, με τον τελευταίο θα είναι μαζί στο γκρουπ, αφού ως γνωστόν γυμνάζεται με τον Μιχάλη Αναγνώστου. Θα είναι δίπλα και στον Θάνο Καλάκο, άλλον έναν δυνατό 800σάρη που φέτος ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μην μπει σε αγώνες. Τώρα κάνει προσπάθεια να επανέλθει.

Ο Λαγός είναι 26 ετών και ανήκει στον Γ.Σ. Τρικάλων. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη πήρε την 4η θέση, αλλά ήταν επηρεασμένος από τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί στη Ρουμανία. Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα είχε τρέξει στη β’ σειρά και ήταν 2ος με 1.50.22 που ήταν η δεύτερη καλύτερη επίδοσή του για το 2022. Στον κλειστό έχει ατομικό ρεκόρ 1.50.81 από το 2019.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Trantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία