Γενικά
Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων για την βελτίωση του ελληνικού κλασικού αθλητισμού

Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων για την βελτίωση του ελληνικού κλασικού αθλητισμού

Ο ΣΕΓΑΣ μέσα από τον διάλογο θα αξιολογήσει, θα συνθέσει και θα παρουσιάσει ένα νέο πλαίσιο για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων από ανθρώπους της οικογένειας του στίβου, για την βελτίωση του ελληνικού κλασικού αθλητισμού.

Ο ΣΕΓΑΣ σημειώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το αγωνιστικό πλαίσιο και τις «τεχνικές διατάξεις – κανονισμούς» των πρωταθλημάτων και αγώνων, τις εθνικές μας ομάδες, την αξιολόγηση των σωματείων και την επιμόρφωση μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Η Ομοσπονδία μέσα από τον διάλογο θα αξιολογήσει, θα συνθέσει και θα παρουσιάσει ένα νέο πλαίσιο για τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, με στόχο μια πετυχημένη και φιλόδοξη συνέχεια στο νέο ολυμπιακό ορίζοντα.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος