Γενικά
Το γκρουπ αθλητών του Παύλου Σκορδίλη προπονείται αυτή την εποχή στην Κέρκυρα, αλλά από το νέος έτος θα έρθει για προετοιμασία στην Αθήνα.

Στην Αθήνα για προετοιμασία το νέο έτος το γκρουπ του Παύλου Σκορδίλη

Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που γυμνάζεται με τον Παύλο Σκορδίλη, έχει στόχο τη νέα σεζόν να ξεπεράσει τα 13 μέτρα στο τριπλούν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το γκρουπ αθλητών του Παύλου Σκορδίλη προπονείται αυτή την εποχή στην Κέρκυρα, αλλά από το νέος έτος θα έρθει για προετοιμασία στην Αθήνα.

Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, ο Αρσένιος Κουλούρης, η Μελίνα Ζάραγκα, ο Νίκος Πρίφτης και ο Στέλιος Σκορδίλης μετά την Πρωτοχρονιά θα έρθουν για προετοιμασία στο ΟΑΚΑ. «Τα τελευταία χρόνια βάζουμε στο πρόγραμμα μια προετοιμασία στην Αθήνα. Θέλουμε να αλλάζουμε περιβάλλον, γιατί ούτως ή άλλως είναι λίγο δύσκολες οι συνθήκες τη χειμερινή περίοδο στην Κέρκυρα. Ερχόμαστε στο ΟΑΚΑ, όπου είναι και ο Γιώργος Πομάσκι και κάνουμε προπονήσεις. Με τα παιδιά θα έρθουμε από 3 ως 15 Ιανουαρίου. Ο Αρσένιος Κουλούρης και η Μελίνα Ζάραγκα κάνουν τριπλούν, ο Νίκος Πρίφτης με τον Στέλιο Σκορδίλη επί κοντώ.

«Η Κωνσταντίνα πάει καλά, καλύτερα σε σχέση με πέρσι. Έχουμε στο πρόγραμμα να μπει στον κλειστό, αλλά σαν πέρασμα για να δούμε που βρισκόμαστε. Στον ανοιχτό ο στόχος είναι η Κωνσταντίνα να επιστρέψει σε άλματα πάνω από 13 μέτρα στο τριπλούν», δήλωσε στο Stivostime ο Παύλος Σκορδίλης.

Η Κωνσταντίνα Ρωμαίου έχει ατομικό ρεκόρ 13,55μ. που είχε σημειώσει το 2016, όταν είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Μπίντγκοστς. Φέτος είχε καλύτερο άλμα στα 12,79μ. που είχε πετύχει στα «Σπανίδεια» στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη κατέλαβε την 5η θέση.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία