Άλμα εις μήκος
Γεμάτο από ελληνικές συμμετοχές είναι το πρόγραμμα της 2ης ημέρας των Μεσογειακών Αγώνων. Έξι συμμετοχές σε τελικούς και δύο σε προκριματικό.

Βασιλική Χαϊτίδου: Να είμαι σταθερή και στους Μεσογειακούς Αγώνες

Η Βασιλική Χαϊτίδου αναχωρεί την Τρίτη για την Αλγερία για να πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Χαϊτίδου διανύει μια εξαιρετική σεζόν που είχε σαν αποτέλεσμα τη νίκη της στο Πανελλήνιο και τη συμμετοχή της στους Μεσογειακούς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη Θεσσαλονίκη. Στην «έδρα» της, η άλτρια του ΠΑΟΚ, είχε έναν παραπάνω λόγο να παλέψει για τη νίκη. Κατάφερε στην έκτη προσπάθεια να «προσγειωθεί» στα 6,47μ. και να επικρατήσει, πλησιάζοντας το ατομικό της ρεκόρ που είναι 6,49μ. Μια επίδοση που σημείωσε στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. «Είμαι πολύ χαρούμενη και για τη σεζόν όπως έχει κυλήσει. Μπροστά είναι η ενδιαφέρουσα διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων. Ξέρω ότι το μήκος γυναικών είναι υψηλού επιπέδου. Αυτό που θα επιδιώξω είναι η σταθερότητα. Γιατί όχι να πάω πάνω από τα 6,50μ.», δηλώνει στο Stivostime η μηκίστρια του Νίκου Στυλιανίδη.

Η 22χρονη με τις εμφανίσεις της βρίσκεται ψηλά και στο ράνκινγκ και μπορεί να ελπίζει και πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό να καταφέρω να προκριθώ και να αγωνιστώ στο Μόναχο. Πάντως, είναι μεγάλη σεζόν, καθώς στοχεύω και στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 τον Σεπτέμβριο».

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία