Γενικά
Την Τρίτη αναχωρεί για το Οράν η Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες. Στην αποστολή μετέχουν 23 αθλητές και αθλήτριες.

Αναχωρεί την Τρίτη η Εθνική ομάδα για τους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν

Στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν ο στίβος ξεκινάει την Πέμπτη 30 Ιουνίου και διαρκεί μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Την Τρίτη αναχωρεί για το Οράν η Εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες. Στην αποστολή μετέχουν 23 αθλητές και αθλήτριες.

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, έρχεται για τους Έλληνες πρωταθλητές η πρόκληση των Μεσογειακών Αγώνων. Μια αναβαθμισμένη διοργάνωση που διεξάγεται στην Αλγερία. Η ελληνική ομάδα είναι δυνατή και θα ταξιδέψει με αξιώσεις. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 20:00 από την Αθήνα και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Με πτήση τσάρτερ που θα έρθει από την Κύπρο, θα ταξιδέψει η ομάδα απευθείας για το Οράν.

Θα μετάσχουν 23 αθλητές και αθλήτριες, με κάποιες αλλαγές που υπήρξαν. Δεν θα πάρουν μέρος η Έλλη- Ευτυχία Δεληγιάννη και η Βασιλεία Σπύρου, οι οποίες ήρθαν από τις ΗΠΑ και φάνηκε πως είναι ταλαιπωρημένες από τις υποχρεώσεις που είχαν στην Αμερική με τα πανεπιστήμιά τους. Επίσης, έχουν προστεθεί ο Γιώργος Σταμούλης, ο Κώστας Ζάλτος, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, ο Κώστας Ζήκος, η Τατιάνα Γκούσιν και η Ελευθερία Χριστογεώργου. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο συντονιστής των δρόμων και του βάδην του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Θεοδωρίδης. Συνοδοί προπονητές θα είναι οι Γιάννης Μπαρλής, Νίκος Στυλιανίδης, Νίκος Βαρσάμης και Περικλής Χατζηαναστασιάδης. Ν’ αναφέρουμε ό,τι οι αγώνες στον στίβο ξεκινούν την Πέμπτη 30 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ομάδα

Αναστάσιος Λατιφλάρι, Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία), Γιώργος Σταμούλης (3.000μ. στιπλ), Δήμητρα Γναφάκη (400μ. εμπόδια), Γιάννης Νυφαντόπουλος, Κώστας Ζήκος (100μ./4×100μ.), Νίκος Παναγιωτόπουλος (4×100μ.), Αντώνης Μέρλος (ύψος), Βασιλική Χαϊτίδου (μήκος), Ορέστης Ντουσάκης, Κώστας Ζάλτος (σφυροβολία), Γιάννης Ρίζος (επί κοντώ), Δημήτρης Τσίτσος (ακοντισμός), Αναστασία Μαρινάκου (5.000μ.), Χρήστος Κοτίτσας, Χαρίδημος Ξενιδάκης (800μ.), Παναγιώτης Τριβυζάς (200μ./4×100μ.), Γιάννης Καριοφύλλης (200μ./4×100μ.), Ελισάβετ Πεσιρίδου (100μ. εμπόδια), Άρτεμις Αναστασίου (200μ.), Μάριος Αναγνώστου (5.000μ.), Τατιάνα Γκούσιν, Ελευθερία Χριστογεώργου (ύψος).

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία