Τόλης Λελεκίδης
Ένα από τα ενθαρρυντικά στοιχεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη ήταν η παρουσία του κόσμου.

Κέρδος και ο κόσμος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πόλος έλξης για τους φιλάθλους ήταν και η συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα από τα ενθαρρυντικά στοιχεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη ήταν η παρουσία του κόσμου.

Χιλιάδες φίλαθλοι παρακολούθησαν τη διοργάνωση, αφήνοντας θετικά μηνύματα. Μάλιστα, την Κυριακή το Καυτανζόγλειο στάδιο γέμισε, με τον κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες από τις εξέδρες. Επιπλέον κοσμοσυρροή υπήρχε στην πλευρά που γίνονταν ο τελικός του μήκους, όπου φυσικά αγωνίζονταν ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.

Όμως δεν ήταν τυχαία η συγκέντρωση του κόσμου και τα θετικά μηνύματα που άφησε η παρουσία των φιλάθλων του στίβου. Είναι μια σειρά ενεργειών που έχουν γίνει και έγιναν πριν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από τη νέα Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές ήταν και αθλητές και αθλήτριες των επίλεκτων αθλητών και αθλητριών ανά ΕΑΣ. Υπήρξε προβολή της διοργάνωσης, ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Η εξωστρέφεια της Ομοσπονδίας, το σποτ, οι χορηγοί, η διαφήμιση και πολλά άλλα. Ο στίβος μπαίνει στη «νέα εποχή», όπως αναφέρεται στο σποτ και σίγουρα η επόμενη ημέρα αφήνει αισιόδοξα μηνύματα.

Η επιστροφή του στίβου στη Θεσσαλονίκη, μετά από 13 χρόνια, συνδυάστηκε με την «επιστροφή» των φιλάθλων του στίβου. Των φιλάθλων που ήρθαν να δουν τους πρωταθλητές, ανάμεσά τους τον Μίλτο Τεντόγλου.

Από την άλλη και οι αθλητές και αθλήτριες ένιωσαν μια «ζεστασιά», καθώς αγωνίζονταν κάτω από το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσαν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και η πόλη είχε την ευκαιρία να επιστρέψει δυναμικά στη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία