Άλμα εις μήκος
Η Βασιλική Χαϊτίδου ήταν η νικήτρια στο μήκος με 6,47μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ο πρώτος της πανελλήνιος τίτλος.

Θεσσαλονίκη: 1η νίκη για την Βασιλική Χαϊτίδου στο μήκος με 6,47μ.

Μετά την Βασιλική Χαϊτίδου, στο μήκος, τη δεύτερη θέση πήρε η Σπυριδούλα Καρύδη με 6,28μ. και την τρίτη η Ναταλία Μπέση με 6,12μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Χαϊτίδου ήταν η νικήτρια στο μήκος με 6,47μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ο πρώτος της πανελλήνιος τίτλος.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε ουσιαστικά την καλή κατάσταση που βρίσκεται τη φετινή σεζόν. Στην τελευταία της προσπάθεια προσγειώθηκε στα 6,47μ. (+2,0), κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (6,49μ.) και κατέκτησε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο επόμενος αγώνας για την άλτρια του Νίκου Στυλιανίδη θα είναι στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν. Δεύτερη ήταν η Σπυριδούλα Καρύδη με 6,28μ. (+2,6) και τρίτη η Ναταλία Μπέση με 6,12μ. (+1,9).

Μήκος: Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ) 6,47μ., Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) 6,28μ., Ναταλία Μπέση (ΓΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας) 6,12μ., Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣ Ιωαννίνων) 6,10μ., Κωνσταντίνα Μπερτσιμά (ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου) 5,93μ., Αναστασία Σαρλάνη (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας) 5,73μ., Νικολία Ποϊραζίδη (ΓΣ Απόλλων Πύργου) 5,56μ., Αλίκη Κοικοπούλου (ΝΓΣ Θεσσαλονίκης Ηρακλής) 5,48μ., Κωνσταντίνα Ρωμαίου (Παναθηναϊκός ΑΟ) 5,48μ., Βασιλική Βαλέρη (ΟΦΚΑ Οδυσσέας) 5,36μ., Φωτεινή- Χριστίνα Μίζιου (ΠΑΟΚ) 5,26μ., Μαρία Στεφανοπούλου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ακυρώθηκε.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία